test

Lähihoitaja Ristiina-Suomenniemi kotihoito

Ansök senast  14.12.2023 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ristiina-Suomenniemi kotihoitoon 8.1.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. (TE-live-lähetys to 30.11. klo 13.00 / kotihoidon työpaikat)

Etelä-Savon hyvinvointialueen kotihoito on jatkuvasti kehittyvä toimintaympäristö, jossa hyödynnetään teknologiaa sekä pilotoidaan erilaisia toimintamalleja ja palveluita. Lähihoitajan työhön kotihoidossa kuuluu asiakkaan perushoito ja huolenpito, asiakkaan toimintakyvyn tukeminen, hoito- ja palvelutarpeen arviointi, hoito-, palvelu- ja terveyssuunnitelmat, yhteistyö asiakkaan verkoston kanssa sekä moniammatillisessa työryhmässä asiantuntijana toimiminen. Moniammatillisen tiimin asiantuntijat yhteistyössä vastaavat asiakkaiden hoidosta hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti. Työaikamuoto on jaksotyö ja työtä voi tehdä kahdessa- tai kolmessa vuorossa.

Etsimme joukkoomme yhteistyötaitoista, joustavaa ja kehittämismyönteistä ammattilaista. Haemme työntekijää, jolla on vahva ammatillinen osaaminen hoitotyössä sekä hyvä paineensietokyky. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä kiinnostusta oman työn ammatilliseen kehittämiseen.

Sinulla on työssäsi tilannekeskuksen tuki hoidon tarpeen arvioinnissa ja turvallisuusasioissa ympäri vuorokauden. Asiakas on keskiössä kotihoidon työssä ja eri ammattiryhmien yhteistyö mahdollistaa parhaan palvelun asiakkaillemme. Käytössämme on Lifecare- ja Hilkka- tietojärjestelmä sekä RAI- mittari asiakkaan toimintakyvyn arviointiin.

Tehdään hyvä arki yhdessä! Tule mukaan osaavien ammattilaisten mukavaan joukkoon!

TE-live-lähetys to 30.11. klo 13.00 / Eloisan kotihoidon työpaikat osa 1. lähihoitajat ja sairaanhoitajat

Seuraa suoraa lähetystä TE-liven nettisivuilla osoitteessa Eloisan kotihoidon työpaikat osa 1. lähihoitajat ja sairaanhoitajat (te-live.fi) (https://te-live.fi/lahetykset/q9kWUKD31). Lähetyksessä lähihoitaja Jenni ja sairaanhoitaja Taru kertovat kokemuksiaan Eloisalla työskentelystä. Millaista on olla lähihoitajana tai sairaanhoitajana kotihoidossa? Miksi hakea näihin tehtäviin ja juuri Eloisalle? Tervetuloa seuraamaan lähetystä (livenä tai tallenteena). Mitä sinä haluat tietää näihin tehtäviin liittyen? Lähetä meille kysymys ennakkoon tai suorassa lähetyksessä, halutessasi anonyymisti. Kysymyksiin on vastaamassa Eloisan kotihoidon palveluesimies Anu Hänninen. Lähetyksestä jää tallenne TE-liven nettisivuille sekä Etelä-Savon TE-palveluiden YouTube-kanavalle https://youtube.com/live/o9uzyJ1C3ik (youtube.com). (Kaikki tallenteet tekstitetään noin kahden viikon kuluessa lähetyspäivästä)

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin sekä kahvit ja teet työpaikalla. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen ammatillinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. 1.1.2024 alkaen ikääntyneiden kanssa työskentelevän henkilön tulee esittää hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn alkamista yli 3 kk:n palvelussuhteissa (valvontalaki 741/2023 28 §).


Läs mer

https://etelasavonha.fi/tyopaikat/

Lisätietoja antaa palveluesimies Kirsi Laatikainen, puh. 040 3598480, kirsi.laatikainen@etelasavonha.fi.

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa!

Läs om arbetsgivare