Lähihoitaja Ruusulan palveluasunnoille

Tule Ruusulaan

Ruusulan palveluasunnot on 31-paikkainen ikääntyneiden palveluasumisen yksikkö. Asiakkaiden asunnot ovat kahdessa eri talossa ja molemmissa on pieni keittiö, ruokailutila sekä mahdollisuus TV:n katseluun. Palvelutalo sijaitsee Kuusankoskella rauhallisen tien varrella ja ulkoilumahdollisuudet ovat hyvät. Kaikilla asiakkailla on oma huone, jonka voi sisustaa mieleisekseen. Omaiset ja asiakkaiden läheiset ovat meille tärkeitä yhteistyökumppaneita. Hoitotyön ydintä on vastuuhoitajuus, kuntouttava hoitotyö ja mukava arki. Paneudumme erityisesti asiakkaiden osallisuuden, liikunnan ja harrastetoiminnan osa-alueisiin. Jos olet positiivinen ja kiinnostunut ikäihmisten kanssa työskentelystä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, saatat olla uusi vahvistus tiimiimme. Kehittymismyönteisyys ja halu oppia uutta auttaa työssä kaikin tavoin.

Ruusulan työyhteisö on omia toimintatapojaan kehittävä työryhmä, jossa voi käyttää luovuutta ja osaamista asiakkaiden parhaaksi. Nyt sinulla olisi mahdollisuus päästä vaikuttamaan uusiin toimintamalleihin ikääntyneiden asukkaiden parhaaksi.
Toteutamme yhteisöllistä työvuorosuunnittelua, jossa apuna on sähköinen Titania. Tarvitset työssäsi tietoteknisiä taitoja. Lifecare-asiakastietojärjestelmä ja Rai-arvioinnit ovat työn sähköisiä apuvälineitä. Näihin sinut perehdytetään, mikäli eivät ole sinulle entuudestaan tuttuja.

Nyt sinulla on oiva mahdollisuus päästä osaksi moniammatillista työryhmää. Tuo mukaan luovuutesi; me kehitämme ja kehitymme yhdessä!

Kelpoisuusvaatimus lähihoitajan tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto, rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden rekisteriin sekä voimassaolevat lääkeluvat. Lääkeluvat voit suorittaa myös heti palvelussuhteen alussa. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Kymsotelainen työskentelee tartuntatautilain (48 §) mukaisesti rokotettuna.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

5.-11.4.2021 vt. Palveluesimies Joanna Thomasson, joanna.thomassson(at)kymsote.fi
12.-18.4.2021 Palveluesimies Elina Mikkelä, p. 0404884027, elina.mikkela(at)kymsote.fi

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 45740 Kuusankoski

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.

Suggested jobs