Lähihoitaja / sairaanhoitaja - Itä-Savon sairaanhoitopiiri

Haemme Sosterille Geriatriselle akuuttiosastolle 2B:lle kahta lähihoitajaa tai sairaanhoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen ajalle 4.10.2021 - 31.12.2021.

Geriatrisella akuuttiosastolla on 20 potilaspaikkaa. Osasto tarjoaa lyhytaikaista akuuttihoitoa pääasiassa päivystyksen kautta tuleville potilaille. Osastolla työskennellään moniammatillisesti kuntouttavalla työotteella. Keskeisinä osa-alueina hoidossa ovat toimintakyvyn arviointi ja parantaminen, lääkehoidon optimointi, kotona pärjäämisen tukeminen ja turvallinen kotiuttaminen.

Haemme osaavaan joukkoomme moniammatillisen työskentelyn osaavia tiimikavereita. Arvostamme kokemusta gerontologisesta hoitotyöstä. Odotamme hakijoilta toimintakykyä ylläpitävän työotteen hallintaa, kehitysmyönteisyyttä, joustavuutta, sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Osastotyön kokemus katsotaan eduksi. Työ on kolmivuorotyötä.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen työn, moniammatillisen työyhteisön tuen ja perehdytyksen sekä mahdollisuuden kehittyä sekä kehittää itseäsi ja työtäsi.

Kelpoisuutena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys, lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkinto. Myös sairaanhoidon opiskelijat ovat tervetulleita, huomioimme teidät haussa.

Haastattelun ja valinnan voimme tehdä jo hakuaikana.

Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi
https://www.sosteri.fi/palvelut/terveyden-ja-sairauden-hoito/keskussairaalan-palvelut/osastot/akuuttiosasto-2b-yleislaaketiede/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Jaana Kulhoranta p. 044 417 3146.
Sähköposti: etunimi.sukunimi@sosteri.fi.

Lisätietoja

Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky, Geriatrian akuuttivuodeosasto 2B

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 40 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.


Osoite: Keskussairaalantie 6, 57120 Savonlinna
Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb