Skip to main content
test
Lähihoitaja/Sairaanhoitaja osasto Hamina - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Haemme vuodeosastollemme muutosmyönteistä ja kuntouttavasta hoitotyöstä kiinnostunutta sairaanhoitajaa ja lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen kesän ajaksi. Olet alan konkari tai vasta opiskelet niin haemme juuri sinua.

Haminan sairaalan osastolla toteutetaan erikoissairaanhoidosta ja päivystyksestä siirtyneiden potilaiden kuntouttavaa jatkohoitoa. Päämääränämme on potilaan kotiutuminen ensisijaisesti omaan kotiin. Hoidamme potilaita suunnitelmallisesti ja moniammatillisesti sekä edistämme toipumista ja kuntoutumista aktiivisesti uudessa tilanteessa.

Haluaisimme sinut kesätöihin työskentelemään moniammatillisessa tiimissä ja kehittämään kuntouttavaa lyhytaikaista osastohoitoa.

Tarjoamme sinulle laadukkaan perehdytyksen, monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden vaikuttaa omiin työvuoroihin.
Kymsotella sinun on mahdollista kasvaa alasi huippuosaajaksi.

Tule tekemään merkityksellistä työtä ammattitaidolla!

Edellytämme tartuntatautilain 48 § asettamalla tavalla henkilöstöltä koronarokotesuojaa kaikissa sellaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama koronatartunnan riski vakaville seurauksille alttiille asiakkaille tai potilaille.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Sirkku Hirsikallio p. 0401991801, sirkku.hirsikallio@kymsote.fi

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 160 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 7000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 49400 Hamina

Rekommenderade jobb