Lähihoitaja, sairaanhoitaja/terveydenhoitaja

TERVETULOA KESÄTÖIHIN PIEKSÄMÄELLE!
Haemme Pieksämäen kaupungin perusturvan kotihoitoon ja palveluasumiseen (lähihoitajia, sairaanhoitajia/terveydenhoitajia tai hoitoalan opiskelijoita) kesän 2021 sijaistuksiin. Hakuaika päättyy 31.3.2021. Sijaisuudet ovat eripituisia ja voit itse kertoa työhön käytettävissä olevan ajan.

Kotihoidossa tarjoamme sinulle mahdollisuuden monimuotoiseen, itsenäiseen ja vastuulliseen työhön. Meillä on toimiva työnohjausjärjestelmä, tauoilla hauskat jutut sekä kodista toiseen liikuttaessa puistokaupungin ja maaseudun mahtavat maisemat.

Palveluasumisessa tarjoamme mahdollisuuden kehittää osaamistasi muiden työyhteisössä toimivien työntekijöiden kanssa. Toivomme että hyödynnät rohkeasti työyhteisössä omia vahvuuksiasi ja olet valmis ottamaan vastuuta. Arvostamme aitoa kiinnostusta työskennellä ikäihmisten parissa.

Työyhteisömme on sopiva sekoitus nuoruuden intoa ja vahvaa, pitkäaikaista kokemusta. Saamme palautetta siitä, että meillä otetaan uudet tekijät hyvin vastaan ja työhön perehdytetään kunnolla. Tuo reilusti esiin omia vahvuuksiasi ja esimerkiksi harrastusten tai aiemman ammatin kautta kertynyttä erityisosaamistasi. Mietimme yhdessä, miten pääset hyödyntämään niitä työssäsi. Esimiesten ja oman tiimin tuki kuuluu pakettiin.

Työ on pääasiassa kaksivuorotyötä lähihoitajille ja sairaanhoitajille kaksivuorotyötä tai päivätyötä.
Sijaisuuksissa noudatetaan koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisellä hakemuksella suoraan Kuntarekry.fi-sivulta tai kotisivuiltamme www.pieksamaki.fi/palvelut/avoimet-tyopaikat, josta löytyy hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake, johon liitetään CV/ansioluettelo ja alan opiskelijoilta opintorekisteriote.
Pieksämäen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.pieksamaki.fi/

Tutustu työnantajaan

Kotihoito: itäisen tiimin esimies Eija Tikkanen p. 044 799 5686 (kantakaupunki ja Jäppilä)
läntisen tiimin esimies Soili Moilanen p. 050 347 2840 (kantakaupunki, myös Abeli,Kehrä ja Karjalankatu
Palveluasuminen: Irja Toivakka p .044 588 2349 Hiekanpään palvelukoti (kantakaupunki)
Margit-Tenosalmi-Rautiainen p. 050 569 9196 Kerttulan palvelukeskus (Naarajärvi)
Tarja Pelkonen p. 044 588 3854 Kivitaskun palvelukeskus (Virtasalmi)

Pieksämäen kaupunki, Perusturva
Osoite: Tapparakatu 1-3, 76100 Pieksämäki

Phttps://www.seurakuntaopisto.fi/koulutustarjonta/ammatilliset-perustutkinnot/lahihoitaja/hoiva-avustajaksi-tai-lahihoitajaksi-pieksamaelle-oppisopimuksella/