test

Lähihoitaja, Särkänkoti Orivesi

Hakuaika päättyy  3.2.2023 23:59

Lähihoitajan vakituinen toimi Oriveden Särkänkodissa

Särkänkoti tarjoaa tehostettua palveluasumista Orivedellä. Särkänkoti palvelee ikäihmisiä, joiden asuminen omissa kodeissaan ei tukitoimista huolimatta ole enää turvallista. Elämän mielekkyyden säilyttäminen on keskeinen osa päivittäistä työtämme. Hoito perustuu yhdessä laadittuun yksilölliseen palvelu- ja hoitosuunnitelmaan.

Etsimme Särkänkotiin henkilöä, jolla on innostus asiakaslähtöiseen vanhustyöhön, hyvät yhteistyötaidot ja halu oman työn kehittämiseen.

Lähihoitaja toteuttaa laadukasta gerontologista hoitotyötä asukkaan omahoitajana. Työskentely on asukkaan voimavaroja ja toimintakykyä tukevaa ja edistävää. Työtehtäviisi sisältyy asiakkaan erilaisissa toiminnoissa avustaminen, lääkehoito sekä asiakkaan toimintakyvyn tukeminen palvelu- ja hoitosuunnitelman mukaisesti. Työssä tarvitset ryhmätyötaitoja sekä joustavuutta. Lähihoitaja toimit hoitotyön toteuttajana.

Käytössämme on monipuolinen koulutustarjonta, jonka avulla voit kehittää omaa ja tiimin osaamista. Tarjoamme työsi tueksi iloisen ja kannustavan työyhteisön.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen ikäihmisten kanssa työskentelystä sekä muut henkilökohtaiset vahvuudet, joita voidaan hyödyntää ikäihmisten toimintakyvyn ylläpitämisessä.

Kelpoisuusehtona on nimikesuojattu lähihoitaja.

Tehtävään valitulta edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV, KIPU) hyväksytty suorittaminen. . Verkkotestit on mahdollista suorittaa myös työpaikalla ennen työsuhteen alkamista

Tehtävään valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus (SOTE). Työaika on kokoaikatyö, 3-vuorotyö. Toimen koeaika on 6 kuukautta. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan.

Mikäli haet uutta suuntaa urallesi, haluamme kuulla sinusta lisää.

Lisätietoa tehtävästä antaa palveluesihenkilö Terhi Nehad, puh. 040 536 5448 ja palvelupäällikkö Anne Paavilainen, puh. 050 401 2257 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@pirha.fi

Hakuaika päättyy 3.2.2023
Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan Hyvinvointialue, kirjaamo, PL 272, 33101 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Palveluesihenkilö Terhi Nehad, puh. 040 536 5448 ja palvelupäällikkö Anne Paavilainen, puh. 050 401 2257 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@pirha.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Tutustu työnantajaan