Hei sinä aktiivinen ja innostunut lähihoitaja!

Tule lähihoitajaksi Sataman kotihoitoon! Haemme LÄHIHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen kotiin vietäviin palveluihin Lahden Satamaan.

Kotihoitomme toimitilat sijaitsevat Lahden ytimessä Saimaankadulla. Meillä sinun on helppo kerätä päivän askeleet jo työpäivän aikana, sillä työ on liikkuvaa ja menevää. Asiakkaamme sijaitsevat Ruoriniemessä, Ankkurissa, Lepolanmäellä ja Fellmanninpuiston lähettyvillä. Olemme autoileva alue ja käytössämme on autoja, joten oman auton omistus ei ole välttämätöntä.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja itsenäistä. Työskentelemme kaksivuorotyössä. Se sisältää sairaanhoidollisia toimenpiteitä, kuten haavahoitoja, verikokeiden ottoa ja ikääntyneiden arjessa selviytymisen tukemista. Meillä, jos missä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi ja kehittämään sitä edelleen. Työvälineenämme ovat mm. mobiililaitteet, kuvapuhelimet ja lääkeautomaatit. Meillä on rento ja rempseä työyhteisö, jossa saat tukea muilta kollegoiltasi aina kun tarvitset.

Tarjoamme sinulle kattavan ja yksilöllisen perehdytyksen sekä mahdollisuuden lääkehoitoluvan suorittamiseen, mikäli sinulla ei sitä vielä ole. Arvostamme joustavaa ja positiivista asennetta, sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Tässä työyhteisössä sinua ei jätetä koskaan yksin!

Meille on tärkeintä, että olet aidosti kiinnostunut hoitotyöstä. Etsimme joukkoomme sinua, joka hoidat asiakasta sydämellä ja koet työskentelyn asiakkaan kotona luontevana ja palkitsevana. Voit olla kokenut hoitoalan ammattilainen tai vasta-alkaja. Edellytämme kuitenkin lähihoitajan tutkintoa tai muuta vastaavaa aikaisempaa tutkintoa.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme henkilön heti sopivan osaajan löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointiasiantuntija Kirsi Petäjäsuvanto
puh. 044 482 0209
kirsi.petajasuvanto@phhyky.fi
Palveluesimies Rauni Krigsman
puh. 044 416 3405
rauni.krigsman@phhyky.fi

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut, Kotihoito, Kotihoito Satama

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Lahti, 15140 Lahti

Rekommenderade jobb