Skip to main content
test
Lähihoitaja, seniorikeskus/palvelutalo - Social-och hälsovårdssektorn

Kannelmäen palvelutalon Kanerva- yksiköön haetaan lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen sekä määräaikaisiin sijaisuuksiin. Kanerva on 27- paikkainen somaattinen palveluasumisyksikkö. Työ alkaa 26.12.22 tai sopimuksen mukaan ja aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa.

Nyt haemme positiivisen asenteen omaavaa, aidosti ikääntyneiden hoitotyöstä kiinnostunutta lähihoitajaa, joka arvostaa sekä asiakkaita että työkavereita. Toivomme, että sinulle tärkeitä arvoja ovat ihmisarvon ja itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen sekä osallisuuden ja asiakkaiden toimijuuden vahvistaminen.

Kannelmäen palvelutalossa annamme asukkaille hoitoa ja hoivaa mahdollistaen kullekin omannäköisen, hyvän loppuelämän. Meille on tärkeää, että asukkaat voivat osallistua itselleen mielekkääseen, sekä hyvinvointia että toimintakykyä ylläpitävään toimintaan niin arjessa kuin juhlassakin.

Lähihoitajat toimivat osana moniammatillista ja monikulttuurista työyhteisöä sekä toimivat vastuuhoitajina. Lähihoitajat huolehtivat asukkaiden päivittäisen arjen sujumisesta ja osallistuvat asiakkaiden toimintakyvyn ja terveyden arvioimiseen. Päivittäiskirjaamisessa käytämme Apotti- ja Rai-järjestelmiä. Annamme työhön hyvän perehdytyksen.

Kanerva- yksikössä, kuten koko Kannelmäen palvelutalossa on hyvä Me- henki. Saamme paljon positiivista palautetta omaisilta, opiskelijoilta ja keikkalaisilta. Meille pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä; junalla ja bussilla.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Helsingin kaupungin sotessa olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset esimerkiksi henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta tai hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa.


Tervetuloa meille tekemään arvokasta työtä!

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

YLI 6 KK: Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

YLI 12 KK: Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Mikäli aloitus ennen 31.12.2022 edellytetään 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kannelmäen Palvelutalo
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-03-2048-22
  • 2
  • 26.12.2022
  • 2275,44 €/kk
  • 18.11.2022 - 9.12.2022 16:00
  • KuntaLähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Oh Pirkko Pihlakari pirkko.pihlakari@hel.fi 09 310 48780
Vsh Eveliina Virtanen eveliina.virtanen@hel.fi 09 310 74248
Palvelutalon johtaja Riitta Jalava riitta.jalava@hel.fi 09 310 48811

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kannelmäen Palvelutalo

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.


Osoite: Urkupillintie 4, 00420 Helsinki

Rekommenderade jobb