Lähihoitaja sijaispoolissa - Lapinlahden kunta

Lähihoitaja sijaispoolissa

Sijaispoolin lähihoitajan tehtävä edellyttää työskentelyä kotihoidossa ja asumispalveluissa tarpeen mukaan. Tehtävä edellyttää vahvaa oman työn suunnittelua ja joustavuutta työskentelyssä.

Lähihoitajan tehtävänä on tukea asiakkaan itsenäistä selviytymistä omassa kodissaan mahdollisimman pitkään asiakkaan voimavarat huomioiden ja itsemääräämisoikeutta kunnioittaen. Työntekijä huolehtii kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sairaanhoitajavetoisen tiimin kanssa.

Toivomme hakijalta positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, sekä innokkuutta työn kehittämiseen yhdessä tiimin kanssa.

Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävä edellyttää tartuntalain (1227/2015) 48§:n mukaista rokotussuojaa, sekä todistusta huumausainetestistä. Hakijalla oltava ajantasaiset lääkehoidon luvat tai suoritettuna 30 päivän sisällä valinnasta.

Kotihoidon esimies Tuija Kelahaara
p.0404883551
tuija.kelahaara@lapinlahti.fi
Vastaava sairaanhoitaja
Sanna Viitala
p.0404883654
sanna.viitala@lapinlahti.fi

Lapinlahden kunta, Terveysosasto
Osoite: Kansantie 10, 73100 Lapinlahti

Lapinlahden kunta on tulevaisuuteen uskova, vireä noin 9800 asukkaan kulttuuri- ja liikuntapitäjä, jonka peruspalvelut ovat kunnossa. Lapinlahden kunta sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien, 5-tien ja Savon radan varrella Ylä-Savossa. Laajakaistayhteydet kattavat lähes koko kunnan. Lapinlahti on savuton kunta.

Tutustu työnantajaan