Skip to main content
test
Lähihoitaja sijaisuuksia - Seinäjoen kaupunki

Haemme Seinäjoen terveyskeskukseen, kaupunginsairaalan osastoille Y2 ja M3 lähihoitajia ja alan opiskelijoita eri pituisiin sijaisuuksiin. Aloitus sopimuksen mukaan.

Tarjoamme monipuolisia, mielenkiintoisia ja sopivasti haastavia työtehtäviä. Hyvä perehdytys ja työkavereiden vahva tuki auttavat sinua menestymään ja kehittymään työssäsi. Hakijalta edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kehittävää työotetta. Lisäksi hakijalta edellytetään lääkehoidon koulutusta (LOVe tai vastaava) terveydenhuollon ammattihenkilöiden osaamisvaatimusten mukaisesti. Valinnassamme painotamme pätevyysvaatimusten lisäksi hakijan sopivuutta ko. tehtävän hoitamiseen.

Lähihoitajan työ on kolmivuorotyötä.

Palkkaus määräytyy Sote:sopimuksen mukaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Voit käydä tutustumassa Seinäjoen kaupunginsairaalan osastoihin:
https://www.seinajoki.fi/kaupunginsairaala

Lisätietoja / hakemukset sijaisuuksiin
Akuuttiosasto Y2: osastonhoitaja Sirpa Pudas, p.044 425 5012, sirpa.pudas@seinajoki.fi
Psykogeriatrinen osasto M3: Osastonhoitaja Sanna Yli-Kortesniemi, p. 044 425 5523, sanna.yli-kortesniemi@seinajoki.fi

Lisätietoja

https://www.seinajoki.fi/kaupunginsairaala

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Akuuttiosasto Y2: osastonhoitaja Sirpa Pudas, p.044 425 5012, sirpa.pudas@seinajoki.fi
Psykogeriatrinen osasto M3: Osastonhoitaja Sanna Yli-Kortesniemi, p. 044 425 5523, sanna.yli-kortesniemi@seinajoki.fi

Lisätietoja

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveyskeskus, Kaupunginsairaala

Tule meille töihin!

Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen.

Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 64 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea.

Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän.

Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.


Osoite: Koskenalantie 18, 60220 Seinäjoki

Rekommenderade jobb