Skip to main content
test
Lähihoitaja sijaisuuksia / Kehitysvammaisten asumispalvelut - Tampereen kaupunki

Kiinnostaako työ kehitysvammaisten ohjaus- ja hoitotyössä Tampereella ja Orivedellä? Haemme lähihoitajia ja ohjaajia eripituisiin sijaisuuksiin kehitysvammaisten asumispalveluihin. Meillä on 10 asumispalveluyksikköä, jotka sijaitsevat ympäri kaupunkia Itä-Tampereelta Länsi-Tampereelle, Vuoreksesta Härmälään sekä Orivedellä.

Lähihoitajan ja ohjaajan työ on monipuolista ohjaus- ja hoitotyötä ja jokainen työpäivä on erilainen. Meillä panostetaan työyhteisön ja jokaisen työntekijän hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. Myös sijaisuudessa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamista osallistumalla koulutuksiin oman mielenkiintosi mukaan. Voit myös hyödyntää omia vahvuuksiasi, esim. harrastuksiasi, tässä työssä, sillä meidän asiakkaamme lähtevät innolla mukaan kaikkeen toimintaan. Yhteishenki on hyvä ja esihenkilön ja työntekijöiden välinen luottamus on kohdillaan. Sinut perehdytetään huolellisesti tehtäviisi, eikä tyhmiä kysymyksiä meidän työyhteisössämme ole.

Toivomme sinulta asiakaslähtöistä ajattelutapaa, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kehittämismyönteisyyttä. Arvostamme kokemusta kehitysvammaisten parissa työskentelystä, mutta se ei ole välttämättömyys. Ajattelemme, että työ opettaa joka päivä uutta. Arvostamme myös tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta ja myönteistä asennetta teknologiaa kohtaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija, jolla on vaadittavat opintokokonaisuudet ja lääkehoito suoritettuna. Sijaisuudessa voi toimia myös muun soveltuvan sosiaali- ja/tai terveydenhuollon koulutuksen suorittanut, esim. sosionomi- tai sairaanhoitaja/terveydenhoitaja-opiskelija, joilla on tutkinnosta suoritettuna vähintään 60 op. Sijaisuuden aikana on myös mahdollisuus suorittaa osatutkintoa oppisopimuksena.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista rokotesuojaa sekä LOVE-lääkehoidon verkkotestin hyväksyttyä suorittamista. Vaaditut kurssit voi suorittaa työsuhteen alkaessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava ohjaaja Leena Darwish etunimi.sukunimi@tampere.fi tai puh. 044 7311 098

Lue meistä lisää somessa! Ota seurantaan somesta Vammaispalvelut Tampere sekä Meidän-Stoori blogi www.tampere.fi/ajankohtaisarkisto/322703

Haastattelemme ja täytämme sijaisuuksia sopivien henkilöiden löydyttyä jo hakuaikana. Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Olemme keventäneet hakulomaketta: Täytä vain yhteystietosi, kirjoita hakulomakkeen Lisätietoja-kohtaan lyhyt vapaamuotoinen hakemus ja liitä CV:si liitetiedostoihin. Voit halutessasi liittää myös muita tiedostoja.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

Sosiaali- ja terveysalan sekä Pirkanmaan pelastuslaitoksen tehtävät ja henkilöstö siirtyvät Pirkanmaan hyvinvointialueelle 1.1.2023 alkaen. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi nyt Tampereen Tekijänä ja vuodenvaihteen jälkeen Pirkanmaan hyvinvointialueen tärkeänä ammattilaisena.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue, Vammaisten palvelut
  • TyöpaikkaMääräaikainenKokoaikatyöVuorotyö
  • TRE-01-2739-22
  • Sopimuksen mukaan
  • Sopimusala: SOTE-sopimus
  • 15.11.2022 - 14.12.2022 23:59
  • Kunta

Yhteystietomme

Johtava ohjaaja Leena Darwish etunimi.sukunimi@tampere.fi tai puh. 044 7311 098

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue, Vammaisten palvelut

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb