Skip to main content
test
Lähihoitaja, sijaisuus, akuuttiosasto - Pargas stad

Paraisten kaupungin terveydenhuoltoyksikkö julistaa haettavaksi LÄHIHOITAJAN sijaisuuden akuuttiosastolle 12.9.2022-31.8.2023.

Akuuttiosastolla hoidetaan aikuisikäisiä, erilaisissa terveyden- ja elämäntilanteissa olevia potilaita. Työ akuuttiosastolla on moniammatillista, monipuolista ja vaihtelevaa. Potilaat ohjautuvat osastollemme jatkohoitoon pääsääntöisesti erikoissairaanhoidosta tai oman terveyskeskuksen päivystysvastaanotolta. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Akuuttiosastolla sinulla on mahdollisuus työskennellä osana ammattitaitoista tiimiä tehden monipuolista hoitotyötä moniammatillisessa työyhteisössä. Tarjoamme sinulle hyvän tuen työkavereilta ja esimiehiltä. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan ammattitutkinto tai muu vastaava sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa. Huomioimme haussa myös syksyn 2022 aikana valmistuvat opiskelijat.

Kielitaitovaatimuksena on riittävä suomen ja ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Edellytämme valitulta henkilöltä tartuntatautilain § 48 ja § 48 a mukaista rokotesuojaa.

Palkkaus SOTE-sopimuksen mukaan.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut, osastonhoitaja Jaana Orava puh. 040 488 5524 tai hoitotyön päällikkö Suvi Simelius-Nieminen puh. 040 821 0606
Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain 456731. Hakemukset ja tarvittavat todistukset voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi 14.8.2022 mennessä. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Paraisten kaupunkid, Terveydenhuolto Terveyskeskuksen akuuttiosasto

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen noin 15 100 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Kaupungin keskusta on silti lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km, Helsinkiin 173 km ja Tampereelle 180 km. Parainen on kaksikielinen paikkakunta, jonka enemmistökielenä on ruotsi. Kaupungin pinta-ala on 5 545 km2, josta 80 prosenttia on vettä. Paraisten kaupungissa on maassamme eniten saaristossa asuvia asukkaita. Kaupungissa on myös eniten vapaa-ajanasukkaita (mökkejä on noin 8 000). Kaupungissa on viranhaltijoista ja työntekijöistä koostuva henkilöstö, joka huolehtii palveluiden tuottamisesta ja päivittäishallinnosta. Paraisten kaupunki on merkittävä työnantaja; kaupungissa on työntekijöitä kaikkiaan noin 1 000. Paraisten kaupungin avoimista työpaikoista tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla, Kuntarekry.fi :ssä ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoista saa myös Työministeriön verkkosivuilta (www.mol.fi) ja työvoimatoimistosta.


Osoite: Vapparintie 15 a, 21600 Parainen

Rekommenderade jobb