Lähihoitaja, sijaisuus, Iltarusko, Kalajoki

Ansök senast  11.6.2024 14:30

Haemme lähihoitajaa sijaisuuteen ikäihmisten yhteisöllisen asumisen yksikköön Iltaruskoon Kalajoelle. Sijaisuus alkaa 27.5.2024 tai sopimuksen mukaan ja kestää kolme (3) kuukautta, jatko mahdollinen. Myös osa-aikainen työ on mahdollista.

Kalajoen Iltarusko tuottaa yhteisöllistä asumista n. 20 asukkaalle. Tarjoamme kotiin annettavia palveluja ikäihmisille yhteisöllisen asumisen yksikössä.

Panostamme yksikössä laadukkaaseen perehdyttämiseen ja tarjoamme mielenkiintoisen työn ikäihmisten parissa. Työ on itsenäistä ja työtehtävät monipuolisia sairaanhoidon, terveyden ylläpitämisen, hoiva- ja hoitotyön tehtäviä kuntouttavaa työotetta käyttäen. Työ on kolmivuorotyötä.

Arvostamme asiakaslähtöistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sisältäen yhteistyön asiakkaan lähiverkoston kanssa. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, itsenäistä työskentelyotetta, päätöksentekokykyä sekä positiivista asennetta oman työn kehittämiseen. Arvostamme myös aiempaa työkokemusta ikäihmisten palveluista, halua kehittyä ja kehittää toimintaa ja avointa asennetta.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan sijaisuuteen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys.

Huomioimme haussa myös hoiva-avustajahakemukset.

Sijaisuus täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Sijaisuus on haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukainen rikosrekisteriote.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Läs mer

http://www.pohde.fi

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antaa vastuuyksikköpäällikkö Iida Vähärautio, p. 044 469 1816. Sähköposti: iida.vaharautio@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Läs om arbetsgivare

Under den här tiden du kan inte logga in på din profil eller skicka ansökningar. Vi beklagar olägenheten!