Skip to main content
test
Lähihoitaja, sijaisuus, Kotihoito Pohjola - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Lähihoitaja, pidätkö monipuolisesta ja ihmisläheisestä hoitotyöstä?

Jos vastasit kyllä, työ kotihoidossa on juuri sinua varten. Lähihoitaja työskentelee kotihoidossa itsenäisesti, mutta ei yksin, vaan osana moniammatillista tiimiä. Työtä tehdään yhdessä yksikön lähijohtajan, sairaanhoitajien ja muun hoitohenkilöstön kanssa.

Kotihoidon lähihoitajan työtehtävät sisältävät perushoidon lisäksi laajasti sairaanhoidollisia tehtäviä kuten lääkehoidon toteuttaminen sekä haavahoidot. Meillä ammattitaitoasi arvostetaan ja pääset käyttämään laajasti osaamistasi. Tuemme myös ammatillisen osaamisesi kasvua ja koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti. Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä saamaansa palve-luun ja hoitoon, vuonna 2020 asiakastyytyväisyyskyselyn perusteella asiakkaiden antama kouluarvosana Turun kaupungin kotihoidolle oli 8,45.

Pohjolan alueella työtä voi tehdä polkupyörällä tai autolla liikkuen. Alueella on myös työnantajan auton käyttömahdollisuus.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus.

Työntekijällä tulee olla tartuntatautilain 48a §:n mukainen suoja.

Hakijalta toivomme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä asiakaslähtöistä työotetta.

Eduksi luemme kiinnostuksen vanhustyöhön. Lääkelupa on mahdollista suorittaa työnantajan kautta.

Perehdytys tehtävään suunnitellaan osaamisesi mukaan ja pääset itse osallistumaan työvuorojesi suunnitteluun. Työn aloitus ajankohdasta voidaan sopia. Alueella sinua odottaa osaava hyvä työporukka ja remontoidut uudet toimitilat, jossa hyvät ilmaiset parkkipaikat. Työsuhde-etuina tarjoamme mm. monipuolisia koulutuksia

Haluatko tietää lisää? Lue tarkemmin tehtäväkuvasta ja kotihoidosta www.turku.fi/toihinkotihoitoon

Lisätietoja

http://www.turku.fi/toihinkotihoitoon

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palveluesimies Sanni Pullinen p. 0505529223, sanni.pullinen@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito, Pohjoinen kotihoito, Kotihoito Pohjola

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Rieskalähteentie 78, 20300 Turku

Rekommenderade jobb