Lähihoitaja sijaisuus x 2 Eepos

Lähihoitaja:

1. Koet olevasi parhaimmillasi vaihtuvissa asiakas tilanteissa.
2. Saat potkua päivääsi haasteista.
3. Kuntouttava työote on sinulla selkärangassa.

Haemme kahta hoitajaa Riihikotiin, joiden tämän hetkinen sijoituspaikka olisi 10/2020 perustettu erityistä tukea tarvitsevien kuntouttava tehostettu palveluasumisen yksikkö EEPOS, joka sijaitsee Riihimäellä Kontiontiellä.

EEPOKSESSA on 7 asiakaspaikkaa. Yksikkö tuottaa palveluja ikääntyneille asiakkaille, joilla on arjessa selviytymisen haasteita sairauden, vamman tai käyttäytymisen ongelmien vuoksi. Kuntouttava hoito tarjoaa asiakkaille turvallisen ja virikkeellisen ympäristön, kannustaa ja aktivoi asiakkaita omatoimisuuteen sekä toimintakyvyn ylläpitämiseen ja parantamiseen. Suurin osa asiakaspaikoista on vaihtuvia, jolloin asiakkaan kuntoutuessa kotiin tai jatkosijoituksen myötä tulee asiakas vaihtuvuutta yksikköön.

Riihikoti Eepoksen lähihoitajan tehtävät. Tehtäviin kuuluu kuntouttavalla työotteella asukkaiden itsemääräämisoikeutta kunnioittavan ja heidän toimintakykyään tukevan turvallisen hoidon suunnittelu, toteutus, arviointi ja kehittäminen yhdessä tiimin kanssa.

Eduksi katsotaan voimassa oleva lääkehoidon koulutus/täydennyskoulutus ja geriatrisen hoitotyön osaaminen. Käytämme arvioinnissamme RAI-mittaristoa.

3-vuorotyö
Palkka 2246,54e + kokemus- ja vuorolisät
Koeaika KVTES mukaan,

Lähihoitajan tutkinto tai vastaava tutkinto, jolla on lakien 817/2015 3§ tai 559/1994 5§ mukainen kelpoisuus ja oikeus on käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävään valittavalta edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämä rokotussuoja.

Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluvastaava Tiia Helén, tiia.helen@riihimaki.fi, p. 050-5388027

Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Riihikoti
Osoite: Riihikoti/ Laku, Kontiontie 73, 11120 Riihimäki., 11120 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme.

Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Riihimäen kaupunki - Rökfri arbetsplats