Lähihoitaja sisäinen sijainen kotihoitoon - Kirkkonummen kunta

Lähihoitaja sisäinen sijainen kotihoitoon

Hyvinvointia Kirkkonummelaisille

Haemme Kirkkonummen kunnan perusturvan ikäihmisten hyvinvointipalveluiden kotihoitoon lähihoitajia kotihoidon SISÄISTEN SIJAISTEN (SISSI) tiimiin toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.
Kotihoidon sisäisten sijaisten tiimi (SISSI-tiimi) on uusi kotihoidon toimintaa tukeva tiimi, joka toimii turvaten asiakkaiden hoitoa muuttuvissa tilanteissa.

Työ on kokoaikatyötä ja sitä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa. Haluatko työskennellä ikäihmisten parissa ja koet pystyväsi tiimityöskentelyn lisäksi työskentelemään myös itsenäisesti? Mikäli vastasit kysymykseen kyllä, olet juuri sinä etsimämme henkilö. Arvostamme joustavaa ja positiivista asennetta sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin.

Lähihoitaja toimii kotihoidon asiakastyössä perushoidon asiantuntijana. Lähihoitajan työ kotihoidossa mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön sekä itsenäisen työskentelyn. Hyödynnämme työssämme teknologian mahdollisuuksia, käytössämme ovat mm. mobiililaitteet ja toiminnanohjausjärjestelmä. Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti. Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja työpaikan, jossa voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.

Työtä tehdään sairaanhoitajavetoisessa tiimissä. Työn tukena toimivat kotihoidon palvelutarpeen arvioijat, kotiutustiimi, kotihoidon muut tiimit, osaston farmaseutti sekä kotihoidon esimiehet.
Tehtävä edellyttää liikkumista kotihoitoalueella ja tämän vuoksi tehtävässä edellytetään B-ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan ammatillista perustutkintoa (lähihoitaja) tai muuta vastaavaa tutkintoa ja rekisteröitymistä Valviran rekisteriin.
Molempien kotimaisten kielten suullinen sekä kirjallinen taito sekä Pegasos- ja Hilkka ohjelmien tuntemus on eduksi.

Voimassa oleva LOVE-lääkehoitolupa katsotaan eduksi, lääkehoitoluvan voi suorittaa myös perehdytysaikana työpaikalla.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus alkaen 2199,29e/kk

Hakemukset toimitetaan 25.11.19 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti os. www.kuntarekry.fi.

Yhdessä-Tillsammans, Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja kotihoidosta antavat kotihoidon osastonhoitaja Anri Saarivainio puh. 040 126 9789 ja Janette Räisänen puh. 040-7728054 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Kirkkonummen kunta, PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Ikäihmisten hyvinvointipalvelut, Kotona selviytymistä tukevat palvelut, Kotipalvelut
Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.