Haemme lähihoitajaa Brahen asuintaloon määräaikaiseen sijaisuuteen ajalle: 30.11.2020 - 31.05.2021. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.

Brahen asuintalo on asunnottomuustaustaisille suunnattu tuetun asumisen yksikkö. Asukkaiden tuen tarpeet ovat monialaisia ja heille räätälöidään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Työ muodostuu asukkaiden kodeissa tehtävästä hoitotyöstä sekä yhteistoiminnasta asukkaiden kanssa. Työhön kuuluu asukkaiden kokonaisvaltaisen hoitotyön suunnittelu, toteutus ja arviointi. Työ on kaksivuorotyötä, sisältäen ilta- ja viikonloppuvuoroja sekä varallaoloa.

Tehtävä edellyttää kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn että tiimityöskentelyyn. Odotamme hakijalta aitoa kiinnostusta hoitotyöhön, joustavaa asennetta sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa.

Haastatteluja pidetään mahdollisuuksien mukaan jo hakuaikana.

Helsingin kaupungilla sinua odottavat monipuoliset henkilöstöedut ja edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi aiemman kokemuksen päihde- ja mielenterveystyöstä.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan

Vastaava ohjaaja Minna Hakola, p. 09-310 73757, minna.hakola@hel.fi

Sosiaali- ja terveystoimiala, Asunnottomien asumispalvelut, Brahen asuintalo
Osoite: Porvoonkatu 10 A, 00510 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.