Lähihoitaja

Hei lähihoitaja, moniosaaja!

Meillä Syystien seniorikeskuksen Palveluasumisessa on tarjolla sinulle sijaisuus pitkän uran meillä tehneen lähihoitajan siirtyessä eläkkeelle. Sijaisuus tulee avoimeen hakuun vakinaisena toimena myöhemmin kesällä 2021.

Palveluasuminen on 30 paikkainen osasto, kolmessa kerroksessa, hyvien kulkuyhteyksien varrella, 5 min kävelymatkan päässä Malmin rautatieasemalta.
Tarjoamme asukkaillemme ympärivuorokautisia palveluja ja mahdollisuuden omannäköiseen vanhuuteen virikkeellisessä ympäristössä.

Sinulta työ vaatii hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä kykyä suunnitella työtään. Tärkeä tehtäväsi on huolehtia asukkaan perushoidosta kokonaisvaltaisesti. Työhön kuuluu isona osana myös lääkehoito annettujen ohjeiden mukaisesti sekä kirjaaminen. Työtovereinasi on lähihoitajia, sairaanhoitajia, sosiaaliohjaaja ja fysioterapeutti. Yhteistyö asukkaan läheisten kanssa on tärkeä osa työtäsi.

Tarjoamme sinulle kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippuedun, alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa sekä mahdollisuuden edulliseen työsuhdeasuntoon työsuhteesi ajaksi.

Tervetuloa meidän huipputiimiin!

Kelpoisuusehto:
Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi kokemuksen omahoitajuudesta, voimassa olevat lääkehoitoluvat ja RAI-kokemuksen.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/sote/toimipisteet-fi/aakkosittain/syystien-seniorikeskus/

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Laura Autere
(09)310 73 971, tavoitettavissa arkisin klo 9-15

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus-, ja hoivapalvelut, Syystien seniorikeskus
Osoite: Takaniitynkuja 3, 00780 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.