Välillä uudet suunnat vievät ihmisiä eteenpäin - siksi meilläkin kaivataan tiimiin uutta vahvistusta. Merellisellä Munkkiniemi 1 lähipalvelualueella on tarjolla vakituinen lähihoitajan toimi 8.2.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Olisitko Sinä etsimämme henkilö?

Meillä työskennellään moniammatillisesti itseohjautuvassa tiimissä, vastuuhoitajamallilla. Joustavuus on valttimme! Tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Meillä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, jossa jokaisen henkilökohtaiset mieltymykset pyritään ottamaan huomioon.

Työsi kotihoidossa on itsenäistä ja monipuolista: siihen kuuluu asiakkaiden hoidon toteutusta, suunnittelua ja arviointia. Työ sisältää perus- ja sairaanhoidollisia tehtäviä. Hyvät työyhteisö- ja vuorovaikutustaidot sekä joustavuus ovat tärkeitä ominaisuuksia. Arvostamme kykyä työskennellä niin tiimin jäsenenä, kuin yksin asiakastilanteissa.

Voit olla urasi alussa tai konkari - otamme Sinut avoimesti tiimiimme vastaan. Saat työhösi yksilöllisen ja riittävän perehdytyksen. Meistä on mukavaa, jos olet työhön tarttuva ja ennakkoluuloton. Tule rohkeasti omana itsenäsi, tiettyyn muottiin ei tarvitse taipua. Saat mielellään tuoda mukanasi uusia tuulia ja osaamistasi joukkoomme. Tervetuloa luomaan kanssamme huipputiimiä viihtyisälle alueelle!

Työtilamme sijaitsevat Munkkiniemen terveysaseman yhteydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Muutatko kauempaa? Autamme Sinua tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Tarjoamme hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteesta www.helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Munkkiniemi 1 lähipalvelualue
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-03-14-21
  • 8.2.2021
  • 2322,46 €/kk
  • 8.1.2021 - 5.2.2021 16:00
  • Lähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Kotihoidon ohjaaja Maria Kauppinen
p. 050 341 2177, arkisin klo 9-15

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Munkkiniemi 1 lähipalvelualue
Osoite: Laajalahdentie 30, 00330 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.