Skip to main content
test

Tervetuloa työskentelemään Roosakotiin!

Haemme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Laajasalon palvelutalon Roosakotiin. Roosakoti on pieni, 16-paikkainen muistisairaiden ryhmäkoti. Meille on tärkeää asukkaidemme itsemääräämisoikeuden, osallisuuden ja yhteisöllisyyden vahvistaminen.

Lähihoitajana toimit vastuuhoitajana ja osallistut asukkaiden hoidon suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Saat kollegiaalista apua ja tukea arjen työssä moniammatilliselta tiimiltä, johon kuuluu hoitotyön ja sairaanhoidon ammattilaisia, fysioterapeutti, toimintaterapeutti, sosiaaliohjaaja sekä osastonhoitaja.

Pääset osallistumaan myös toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen sekä erilaisten aktiviteettien toteuttamiseen ja järjestämiseen.
Voit olla kokenut tai vastavalmistunut. Perehdytämme sinut työhön. Lähihoitajan työ meillä on kolmivuorotyötä, mutta voit itse vaikuttaa työvuoroihisi yhteisöllisen työvuorosuunnittelun avulla.

Toivomme sinulta itsenäistä ja reipasta otetta työssäsi. Olet motivoitunut vanhustyöhön sekä ennakkoluuloton ja rohkea kokeilemaan uusia työtapoja ja ideoimaan niitä myös itse. Sinulle on tärkeää itsemääräämisoikeuden, osallisuuden ja toimijuuden vahvistaminen. Hyvät vuorovaikutustaidot auttavat menestymään tässä tehtävässä.

Meille on tärkeää myös työntekijöiden hyvinvointi ja olemmekin saaneet hyvät tulokset sekä Fiilari- että Kunta10- kyselyissä.
Tule mukaan ammattitaitoiseen ja iloiseen joukkoomme!

Aloitamme haastattelut jo haun aikana.
Työ alkaa 27.2.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Roihuvuoren seniorikeskus, Laajasalon palvelutalo, Roosakoti ryhmäkoti
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-03-149-23
  • 27.2.2023
  • 2275,44 €/kk
  • 25.1.2023 - 8.2.2023 15:00
  • KuntaLähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Katja Kujasalo, osastonhoitaja, katja.kujasalo@hel.fi, p. 040 682 7289

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Roihuvuoren seniorikeskus, Laajasalon palvelutalo, Roosakoti ryhmäkoti

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.


Osoite: Rudolfintie 17-19, 00870 Helsinki

Rekommenderade jobb