Lähihoitaja

Haemme lähihoitajaa vakinaiseen toimeen Koskelan seniorikeskuksen yksikkö N7. Yksikkö N7 on 15-paikkainen psykkisesti oireilevien iäkkäiden koti.

Perustehtävämme on tuottaa hoitoa ja hoivaa, niin että asukkaamme voivat kokea elämänsä merkitykselliseksi ja arvokkaaksi. Pidämme tärkeänä, että asukkaamme voivat osallistua mielekkääseen toimintakykyä edistävään ja ylläpitävään toimintaan. Henkilökuntamme on innostunutta, osaavaa ja meillä on hyvä ilmapiiri. Työskentelemme asukkaiden kotona ja käytämme kodinomaisia vaatteita. Työ on kolmivuorotyötä. Toteutamme terveet työajat-periaatetta.

Lähihoitajana toimit vastuuhoitajana moniammatillisessa tiimissä ja tehtäväsi on asiakkaan hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi. Meillä on keskeistä hoitotyössä asukkaan toimintakyvyn ja voimavarojen tukeminen, yksilöllinen ja yhteisöllinen toimintatapa sekä yhteistyö omaisten kanssa. Noudatamme asiakkaiden kanssa kinestetiikan mukaista tapaa toimia ja koulutamme henkilökuntamme kinestetiikkaan. Päivittäiskirjaamisessa käytössä on Pegasos-potilastietojärjelmä sekä RAI-järjestelmä. Keväällä 2021 otamme käyttöön APOTTI-toiminnanohjausjärjestelmän.

Lähihoitajana olet motivoitunut, rohkea ja luova. Sinun on helppo tehdä tiimityötä ja omaat hyvät yhteistyötaidot. Pidät haasteista ja sinulla on hyvä huumorintaju ja vuorovaikutustaidot.

Uuden seniorikeskuksen Uudisrakennushanke on käynnistymässä vuonna 2021. Muutto uusiin tiloihin on keväällä 2024.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi kokemuksen työstä muistisairaiden ryhmäkodissa sekä psykogeriatrisesta hoitotyöstä.

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Etelän palvelualue, Koskelan seniorikeskus
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-03-29-21
  • 1.2.2021
  • 2166,46€/kk
  • 14.1.2021 - 1.2.2021 15:00
  • Lähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

osastonhoitaja Maarit Kajander, p. 09 310 29237, maarit.kajander@hel.fi

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Etelän palvelualue, Koskelan seniorikeskus
Osoite: Käpyläntie 11, 00060 Tehy

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.