Lähihoitaja

Vuosaari 2 lähipalvelualueen tiimiläiset hakevat joukkoonsa lähihoitajaa. Tiimiimme kuuluu 18 lähihoitajaa ja 3 terveyden- /sairaanhoitajaa. Tästä porukasta saat hyvän perehdytyksen ja tukea työhösi myös perehdytyksen jälkeen. Yksikkömme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Lähihoitajana toimit kotihoidon asiakastyössä perushoidon asiantuntijana. Tehtäviisi kuuluu kotona asuvien vanhusten ja vammaisten perushoito ja -hoiva sovitun hoitosuunnitelman mukaisesti. Työsi sisältää mm. ruokailusta, lääkityksestä, henkilökohtaisesta hygieniasta ja tarvittavista tukipalveluista huolehtimista. Työ on monipuolista ja itsenäistä hoito-ja hoivatyötä ja se mahdollistaa ammattitaitosi laaja-alaisen käytön.

Toivomme, että olet positiivisesti asioihin suhtautuva ja reippaan työotteen omaava ammattilainen, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Arvostamme joustavuutta ja hoidettavien asioiden loppuun asti saattamista.

Käytössämme on toiminnanohjausratkaisu, jonka avulla työntekijät kirjaavat ja päivittävät käyntitietoja matkapuhelimella. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen ilta-ja viikonloppuvuoroja sekä varallaoloa.

Töiden aloitus ajankohta sovittavissa.

Helsingin kaupungilla sinua odottaa tarvittaessa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksen osoitteessa helsinkirekry.fi jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Kelpoisuusehto:

Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto.

Hoitaja: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä sekä esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Idän palvelualue, Kaakkoinen kotihoitoyksikkö, Vuosaari 2 lähipalvelualue
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-03-475-21
  • 12.4.2021
  • Lähihoitajan peruspalkka 2322.46 e/kk
  • 19.3.2021 - 12.4.2021 16:00
  • Lähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Merja Hiihtola, p. 31047922 arkisin klo 8-16

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Idän palvelualue, Kaakkoinen kotihoitoyksikkö, Vuosaari 2 lähipalvelualue
Osoite: Meri-Rastilan kuja 1, 00980 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.

Suggested jobs