Lähihoitaja

Haemme Töölö 3 kotihoitoon kotihoitotyöstä kiinnostunutta lähihoitajaa vakituiseen toimeen. Toimipisteemme sijaitsee Taka-Töölössä. Asiakkaamme asuvat lyhyiden kulkumatkojen päässä. Työpäivän aikana matkat voit taittaa kävellen, pyöräilen tai julkista liikennettä hyödyntäen. Alueellamme ei tarvitse ajokorttia.

Lähihoitajan työhön kuuluu asiakkaan perushoidosta huolehtimista hygienian hoidossa ja ruokailuissa sekä sairaanhoidollisia tehtäviä, kuten lääke- ja haavahoitoja. Tiimimme on jaettu neljään minitiimiin. Vastaat asiakkaiden hoidon lisäksi hoitosuunnitelmien ajantasaisuudesta sekä osallistut hoidon suunnitteluun ja arviointiin yhdessä minitiimin sairaanhoitajan ja lähihoitajien kanssa. Tarjoamme itsenäistä ja asiakkaiden toimintakykyä tukevaa työtä mukavassa ja toimivassa tiimissä.

Toivomme sinulta positiivista asennetta, oma-aloitteellisuutta ja hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja. Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja koko tiimin tuen. Tervetuloa osaksi meidän tiimiä!

Työ on kaksivuorotyötä.


Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Kelpoisuusehto: Lähihoitajan tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi: Kokemksen kotihoidosta

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Etelän palvelualue, Eteläinen kotihoitoyksikkö, Töölö 3 lähipalvelualue
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-03-527-21
  • 19.4.2021
  • Lähihoitajan peruspalkka 2322.46 €/kk
  • 29.3.2021 - 12.4.2021 15:00
  • Lähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Kotihoidonohjaaja Sallamaari Böckelman p. 050 5917231 sallamaari.bockelman@hel.fi

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Etelän palvelualue, Eteläinen kotihoitoyksikkö, Töölö 3 lähipalvelualue
Osoite: Mechelininkatu 46 A, 3.kerros, 00250 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.

Suggested jobs