Skip to main content
test
Lähihoitaja - Social-och hälsovårdssektorn

Haemme vakituista lähihoitajaa Vuosaaren kotihoitoon Ulappa-tiimiin 30.05.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tule työskentelemään kotihoitoon mukavaan työporukkaan!

Kotihoidon lähihoitajana työsi on itsenäistä ja monipuolista hoitotyötä asiakkaiden omissa kodeissa. Vastuuhoitajana työhösi kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestäminen yhdessä tiimin, terveydenhoitajan ja lääkärin kanssa.

Vuosaaressa on 4 kotihoidon lähipalvelualuetta ja toimistomme sijaitsee Rastilan metroaseman lähellä. Asiakkaille liikumme joustavasti kaupungin pyörillä, autoilla tai julkisilla. Ulappa-tiimin asiakkaat ovat pääasiassa vanhuksia.

Haemme joukkoomme positiivista, vastuullista, vanhustyöstä ja kotihoidosta kiinnostunutta lähihoitajaa. Työyhteisömme tarjoaa hyvän perehdytyksen ja mukavat työkaverit. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen varallaoloa, meillä on mahdollisuus tehdä myös Voima-työaikaa.

Tarjoamme sinulle kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon ja Edenred lounasetukorttiin sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto.

Hoitaja: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Idän palvelualue, Kaakkoinen kotihoitoyksikkö, Vuosaari 4 lähipalvelualue
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-03-923-22
  • 30.5.2022
  • Lh 2345,68 €/kk, hoitaja 2247,20 €/kk
  • 9.5.2022 - 27.5.2022 16:00
  • Lähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Kotihoidon esiehenkilö Teija Malassu puh: 040 5733405.

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Idän palvelualue, Kaakkoinen kotihoitoyksikkö, Vuosaari 4 lähipalvelualue

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Meri-Rastolankuja 1, 00980 Helsinki

Rekommenderade jobb