Skip to main content
test

Hei lähihoitaja, oletko kiinnostunut luotettavasta työnantajasta ja monipuolisesta työstä kotihoidossa? Maunulan kotihoito hakee juuri sinua!

Tule meille Maunula 1 lähipalvelualueelle lähihoitajan työhön, jos haluat kokeilla kotihoidon itsenäistä ja vaihtelevaa työtä. Kotihoidon työ on liikkuvaa, koska hoidamme asiakkaita heidän kotonaan. Asiakkaamme asuvat lähellä kotihoidon työpistettä, joka sijaitsee Suursuon sairaalan tiloissa. Kotikäynneille siirrytään joko jalan, pyörällä, sähköpyörällä tai halutessasi voit käyttää sähköautoa. Pian alueella kulkee myös pikaratikka, jota voi hyödyntää asiakaskäynneille mentäessä tai kotimatkalla.

Lähihoitaja kotihoidossa vastaa asiakkaiden perushoidosta kuntouttavalla työotteella. Asiakkailla voi olla myös etähoitoa ja erilaisia tukipalveluita kuten kauppapalvelu, ateriapalvelu ja/tai turvapalvelu. Tässä työssä tarvitaan myös sairaanhoidollisia taitoja, joissa tukenasi ovat tiimin sairaanhoitaja ja terveydenhoitaja. Tarvittaessa vastaava sairaanhoitajamme lähtee tueksesi kotikäynnille.

Lähihoitajalla on omia vastuuasiakkaita, joiden hoitoa hän suunnittelee, toteuttaa ja arvioi yhdessä moniammatillisen tiimin tuella. Osalla asiakkaistamme on kotihoidon lääkäri, osalla on terveysaseman lääkäri. Tukena työssämme on niin ikään fysioterapeutti ja toimintaterapeutti, jotka arvioivat esimerkiksi apuvälineiden tarvetta. Teemme yhteistyötä myös asiakasohjauksen, arviointi- ja kuntoutusyksikön, päivätoiminnan sekä erikoissairaanhoidon ja kotisairaalan kanssa. Työ meillä on kaksivuorotyötä kaikkina viikon päivinä. Pyrimme huomioimaan yksilölliset työvuorotoiveesi. Jos et omaa aiempaa kokemusta kotihoidosta, me perehdytämme sinut hyvin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut, joihin voit tutustua Helsingin kaupungin sivuilta. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Tervetuloa yksikköömme tekemään arvokasta hoitotyötä!

Kelpoisuusehdot:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä, ja tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Tehtävässä edellytetään 55§:n mukaista tuberkuloosiselvitystä.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Luemme eduksesi Apotti-osaamisen ja LOVe-lääkeluvat.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Pohjoinen kotihoitoyksikkö, Maunula 1 lähipalvelualue
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTEPE-03-182-23
  • 2
  • 27.3.2023
  • 2404,55 €/kk
  • 8.3.2023 - 22.3.2023 16:00
  • KuntaLähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Vs kotihoidon esihenkilö Virpi Varvikko puh. 050 5823 378

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Pohjoinen kotihoitoyksikkö, Maunula 1 lähipalvelualue

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Suursuonlaita 3 b, 00630 Helsinki

Rekommenderade jobb