Lähihoitaja, Suursuon sairaala - Social-och hälsovårdssektorn

Haemme lähihoitajaa sijaisuuteen ajalle 27.09. 2021 - 27.2.2022 (tehtävässä on mahdollisuus myöhemmin vakituiseen työsuhteeseen).

Osasto 11on 25-paikkainen osasto, jolla hoidetaan parantumattomasti sairaita aikuisia potilaita. Osastomme on erikoistunut palliatiiviseen - ja saattohoitoon sisältäen potilaitten oirehoitoa. Potilaat tulevat lääkärin lähetteellä Hus:n eri klinikoilta, kotisairaalasta ja muista Helsingin kaupungin sairaaloista.

Hoitotyötä ohjaavina arvoina ja tavoitteina ovat potilaslähtöinen yksilöllinen, kokonaisvaltainen ja koko perheen huomioiva hoitotyö. Teemme työtä moniammatillisena tiiminä. Työ on kolmivuorotyötä.

Toivomme sinulta työyhteisöön sitoutumista ja positiivista asennetta sekä järjestelytaitoa. Arvostamme kokemusta palliatiivisesta - ja saattohoitotyöstä.

Tarjoamme sinulle kehitysmyönteisen, iloisen ja avoimen työyhteisön. Sairaalassa perehdytyksen tukena toimivat perehdytyssairaanhoitaja ja opetushoitaja. Lisäksi Helsingin kaupunki tarjoaa runsaasti erilaista koulutusta ja mahdollisuuksia kehittyä ammatissa. Suuren työnantajan etuja ovat mm. työsuhdematkalippu, alennuksia liikuntapalveluihin sekä mahdollisuus hakea työsuhdeasuntoa.

Kelpoisuusehto:
Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Huomioimme haussa alan opiskelijat.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus-, ja hoivapalvelut, Suursuon sairaala
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTE-03-1325-21
  • 27.09.2021 - 27.02.2022
  • 2218,25€/kk
  • 26.8.2021 - 21.9.2021 15:00
  • Lähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Lea Havukainen, lea.havukainen@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus-, ja hoivapalvelut, Suursuon sairaala

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.


Osoite: Suursuonlaita 3 B, 00630 Helsinki

Rekommenderade jobb