Lähihoitaja, Suvikuja, Suvituuli

Oletko vanhustyön ammattilainen ja koet aitoa kiinnostusta työskennellä ikääntyneiden hyvinvoinnin, terveyden ja sosiaalisen aktiivisuuden edistämiseksi?

Etsimme KAHTA LÄHIHOITAJAA vakituisiin tehtäviin 17.5.2021 alkaen tai aloitus sopimuksen mukaan. Toinen lähihoitaja sijoittuu Suvikujalle, toinen Suvituuleen.

Sekä Suvikuja että Suvituuli ovat 15-paikkaisia muistisairaille ja fyysisesti monisairaille ympärivuorokautista asumispalvelua tarjoavia yksiköitä, jotka sijaitsevat Nikkilässä. Työyhteisöön kuuluu 17 lähihoitajaa, kaksi sairaanhoitaja sekä toimintaterapeutti ja esimies.

Lähihoitajan tehtävässä painopisteenä on toteuttaa asukkaille heille tärkeätä oman näköistä mielekästä arkea ja viihtyvyyttä turvallisessa ympäristössä. Yksikössä painotetaan toimintatapana itseohjautuvuutta.

Etsimme lähihoitajaa, jolla on aito halu työskennellä vanhusten ja heidän perheensä kanssa. Toivomme, että olet joustava tiimityöskentelijä, aktiivinen ja aloitteellinen ja tuot työpaikalle positiivista mieltä. Olisi hienoa, jos sinulla on aiempaa kokemusta lähihoitajan työstä ympärivuorokautisesta asumispalveluyksiköstä.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä työhyvinvoinnin tuen. Työ on moniammatillista yhteistyötä ja olet mukana kiinnostavissa kehittämistehtävissä ja projekteissa. Kaikki työporukassa ovat osallisena työn sujuvuuteen, inspiroi toisiaan ja vaikuttaa yhdessä työyhteisön hyvään fiilikseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto suuntauksena vanhustyön, sairaanhoidon ja huolenpidon tai kuntoutuksen koulutusohjelma. Lisäksi edellytämme toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa ja toisen kotimaisen kielen tyydyttävää suullista taitoa. Tarjoamme mahdollisuuden kielitaidon kehittämiseen. Perehtyneisyys vanhustyöhön ja alan kokemus katsotaan eduksi.

Työ on kolmivuorotyötä ja palkka määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävän koeaika on kuusi kuukautta. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset pyydetään jättämään 6.5.2021 klo 16 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://www.sipoo.fi/palvelu/tehostettu-palveluasuminen/
https://www.facebook.com/suvikujasuvituuli

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Tina Lindgren tina.lindgren(a)sipoo.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveysosasto, Ikääntyneiden palvelut

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!


Osoite: Jussaksentie 18 A, 04130 Sipoo
Sipoon kunta - Rökfri arbetsplats Sipoon kunta - Ansvarig sommararbetsgivare

Suggested jobs