test

Lähihoitaja tai alan opiskelija

Hakuaika päättyy  31.3.2023 14:00

Haemme kesälomansijaisia kesäkuukausien ajaksi vuodelle 2023. Meillä on tarjolla sijsisuuksia ikäihmisten parissa tehostetussa palveluasumisessa Kartanonpuistossa Loimaalla ja Ilolakodeilla Alastarolla sekä intervallihoitoyksikössä. Sijaisuuksia on myös kuntouttavassa päivätoiminnassa.

Pidämme tärkeänä arvostavaa ikääntyneen kohtaamista sekä heittäytymistä arjessa tuleviin tilanteisiin. Meillä asiakas on toiminnan keskiössä. Tavoitteenamme on olla osaava, innovatiivinen ja turvallinen työyhteisö, jossa sekä asiakas että työntekijä kokevat olevansa arvottettuja.

Tule mukaan kehittämään toimintaamme ja kehittymään osaajana.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto tai käynnissä olevat opinnot. Huomioimme myös muut hoito-alan opiskelijat.

Olemme savuton työpaikka.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Aloitamme hakemusten käsittelyn heti ja sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastustoimen järjestämisestä 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialuetta rakentavat yhdessä kaikki 27 kuntaamme, sairaanhoitopiiri, erityishuollon palvelut sekä pelastuslaitos.

Meistä tulee noin 23 000 asiantuntijan uusi työpaikka - yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen.

Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa!


Oh Sirpa Tamminen sirpa.k.tamminen@varha.fi Kartanonpuisto
Oh Leena Paavilainen leena.paavilainen@varha.fi Ilolakodit
Aoh Johanna Laine johanna.laine2@varha.fi Intervallihoito ja kuntouttava päivätoiminta

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät Tutustu työnantajaan