Skip to main content
test
Lähihoitaja / Tammelan kotihoito - Tampereen kaupunki

Sosiaali- ja terveysalan sekä Pirkanmaan pelastuslaitoksen tehtävät ja henkilöstö siirtyvät Pirkanmaan hyvinvointialueelle 1.1.2023 alkaen.

Tule mukaan meidän tiimiin luomaan ikäihmisille parempaa arkea.

Haemme lähihoitajaa Tammelan kotihoitoon. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi nyt Tampereen Tekijänä ja vuodenvaihteen jälkeen Pirkanmaan hyvinvointialueen tärkeänä ammattilaisena.

Haemme iloista ja yhteistyötaitoista lähihoitajaa kotihoidon tehtäviin. Asiakkaamme arvostavat ystävällisiä kasvoja, helliä käsiä ja kuulevia korvia. He ovat onnellisia kohdatessaan mukavan, avuliaan ja luotettavan hoitajan.

Kotihoidossa lähihoitaja työskentelee asiakkaiden kodeissa. Työ on monipuolista, vastuullista ja ihmisläheistä hoito- ja hoivatyötä, joka sisältää iloisia kohtaamisia ja läsnäolon hetkiä asiakkaiden kanssa. Työ on 2-vuorotyötä.

Toivomme sinulla olevan kokemusta ikäihmisten kanssa työskentelystä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, huumorintajua sekä reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Työntekijänä olet valmis joustamaan tarpeen vaatiessa ja arvostat yhteisöllisyyttä. Suhtaudut myönteisesti teknologiaa kohtaan ja haluat osallistua oman työsi sekä koko työyhteisön toiminnan kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle tiimin, jossa pidämme huolta yhteishengestä ja sen vahvistamisesta. Teemme työtä yhdessä positiivisella asenteella, toisiamme auttaen. Otamme ilolla vastaan uudet työkaverit ja perehdytämme jokaisen uuden työntekijän tehtäviin. Lisäksi tarjoamme monipuoliset koulutusmahdollisuudet.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin. Valitulta edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV, KIPU) hyväksytty suorittaminen. Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista soveltuvuutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Merja Korpi, puh. 050 309 4481 ja palveluesimies Elina Rytövuori puh. 044 761 4301.

Hakuaika päättyy 9.12.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä "hae työpaikkaa" -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Merja Korpi, puh. 050 309 4481 ja palveluesimies Elina Rytövuori, puh. 044 761 4301.

Lisätietoja

Ikäihmisten palveluryhmä, Keskusta kotihoito, Tammelan kotihoito

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Sosiaali- ja terveysalan sekä Pirkanmaan pelastuslaitoksen tehtävät ja henkilöstö siirtyvät Pirkanmaan hyvinvointialueelle 1.1.2023 alkaen.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: 33100 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb