Skip to main content
test
Lähihoitaja: terveyskeskussairaala, Ilomantsi (id6224) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Haemme LÄHIHOITAJAA vakituiseen tehtävään

Ilomantsin yleislääketieteen akuuttisairaanhoidon terveyskeskussairaalaan ikäihmisten palvelujen toimialueelle.

Lähihoitajan työtehtäviin kuuluvat mielenkiintoiset ja monipuoliset työt yleislääketieteen akuuttistatuksen omaavassa 20-paikkaisessa terveyskeskussairaalassa. Työ on monipuolista, laaja-alaista lyhytaikaista akuuttihoitoa. Lähihoitaja vastaa potilaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta yhdessä työryhmän kanssa. Työyksikössä on käytössä vuorokohtainen omahoitajuus, joten pääset vastaamaan omien hoidettaviesi hoidosta laaja-alaisesti moniammatillisessa yhteistyössä toisten ammattiryhmien kanssa. Työ on vuorotyönluonteista jaksotyötä eli töitä tehdään kolmessa vuorossa.

Tule kehittymään kanssamme! Olet meillä:

  • asiakkaan arvostama
  • tärkeä osa moniammatillista tiimiä
Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2280,00€/kk.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan. Sopivan henkilön löytyessä tehtävä täytetään ja haku päätetään.

Kysy lisätietoja: osastonhoitaja Piia Niiranen piia.niiranen@siunsote.fi, puh 013 330 6728

Jätä hakemus sähköisesti 26.6.2022 mennessä.

Joensuussa 31.5.2022.

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6224
  • 12.5.2022 - 26.6.2022 23:59
  • IlomantsiPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb