Lähihoitaja terveyskeskussairaalaan - Lempäälän kunta

Etsimme lähihoitajaa Lempäälään terveyskeskussairaalaan vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2021 alkaen. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus työskennellä osana ammattitaitoista tiimiä tehden monipuolista hoitotyötä moniammatillisessa työyhteisössä. Hoitotyössä keskeistä on niin akuuttihoitotyö kuin kuntoutumista ja toimintakykyä tukeva hoitotyö. Yksilöllisyys ja yhteistyö omaisten kanssa ovat meille tärkeitä. Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinta tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto.

Tehtävä vaatii itsenäistä päätöksentekokykyä ja hyvää yhteistyökykyä erilaisten sidosryhmien kanssa. Arvostamme hyvien työyhteisö- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi oma-aloitteisuutta ja kehittämismyönteistä työotetta. Työ vaatii joustavuutta. Tehtävässä korostuvat myös valmiudet kohdata eri-ikäisiä ja erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä. Asiakaslähtöisyys, valmius oppia uutta sekä sitoutua yhteisiin sääntöihin ja tavoitteisiin korostuvat.

Arvostamme aiempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.

Haastattelut pyritään järjestämään viikolla 26.
Koeaika on 6kk.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Sanna Vihanto 040 1337 335, sanna.vihanto@lempaala.fi.
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

Lempäälän kunta, Hyvinvoinnin palvelualue, Terveyspalvelut

Lempäälä on kasvava ja kehittyvä yli 23.000 asukkaan kunta. Uuden kuntastrategiamme visio on Kunta, joka sanoo kyllä.

Lempäälä on myönteinen keskustelukumppani, joka saattaa asiat loppuun. Olemme tavoitettavissa, puhumme avoimesti ja löydämme ratkaisut yhdessä.


Osoite: Himminpolku 6, 37500 Lempäälä

Rekommenderade jobb