Lähihoitaja - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Lähihoitaja

Kotihoito on tarkoitettu vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, joiden toimintakyky rajoittaa itsenäistä suoriutumista arjen toiminnoissa. Kotihoidon lähihoitajana toimit omahoitajana nimetyille kotihoidon asiakkaille, joiden palveluista vastaat laaja-alaisesti. Kotihoidon lähihoitajan työ vaatii ryhmätaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Toivomme hakijalta kehittämishalukkuutta sekä aktiivista toimintaa kotihoidon asiakkaiden kokonaisvaltaisessa hoidossa. Jos koet itsenäisen ja vastuullisen työn omaksesi, niin haluamme sinut mukaan kehittyvään työyhteisöömme.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus.

Lisäksi edellytetään voimassaolevat lääkeluvat (LOVE) jotka tarvittaessa voidaan suorittaa heti töiden alettua.
Työssä edellytetään fyysistä ja henkistä toimintakykyä sekä kykyä sietää äkisti muuttuvia tilanteita.
Edellytämme myös hyvää suomen kielen osaamista, henkilöauton ajo-oikeutta ja valmiutta autolla ajamiseen sekä sitoutumista yleisiin työelämän ja yksikön pelisääntöihin.

Eduksi luetaan mahdollisuus käyttää omaa autoa työtehtävien hoitamiseen sekä kokemus kotihoidon tehtävistä.

Meillä sinulla on mahdollisuus työskennellä monipuolisen ja ammattitaitoisen henkilöstön kanssa. Työskentelemällä Uittamon kotihoidossa sinulla on mahdollisuus löytää työstä sinua itseäsi kiinnostavia osa-alueita, joihin on mahdollista syventyä vastuualueiden hoitamisen muodossa. Tarjoamme ison talon edut ja mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti.
Haastattelut pidetään viikolla 35

Lisätietoja

http://www.turku.fi/kotihoito

palveluesimies Joonas Lehto p. 050-5020289 /joonas.m.lehto@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito, Eteläinen kotihoito, Kotihoito Puistomäki-Uittamo
Osoite: Kurjenmäenkatu 6, 20700 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan