test
Lähihoitaja, Toimintakeskus Kalasatama - Social-och hälsovårdssektorn

Haemme kahta lähihoitajaa opintovapaan- ja hoitovapaan sijaisuuksiin vahvan psyykkisen tuen autisminkirjon ja kehitysvammaisten asiakkaiden päivätoimintaan Toimintakeskus Kalasatamaan. Toinen sijaisuuksista on 13.12.2021-31.5.2022 ja toinen 12.1.2022-5.6.2022

Yksikkö on tarkoitettu peruskoulunsa päättäneille helsinkiläisille vahvaa psyykkistä tukea tarvitseville kehitysvammaisille ja autismikirjon henkilöille. Toiminnassa asiakasta tuetaan liittymään yhteiskuntaan ja tuetaan vuorovaikutusta sekä harjoitellaan itsenäistymiseen ja aikuisuuteen vaadittavia taitoja. Tilamme ovat uudet ja modernit.

Sinun tulee olla kehittämismyönteinen ja omaat ratkaisukeskeisen tyylin tehdä työtä. Ymmärrät kehitysvammaisten ja autismikirjon henkilöiden kanssa tehtävän työn ilot, surut ja haasteet. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä kyky aikatauluttaa ja organisoida työtä, oma työssäjaksamisesi huomioiden. Työ vaatii hyvää paineensietokykyä ja fyysistä kuntoa.

Tueksesi saat kannustavan esihenkilön, kollegat sekä luotettavan työnantajan. Tarjoamme hyvät henkilöstöedut, mm. työsuhdematkalippuedun. Autamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa. Perehdytämme sinut hyvin. Olemme saaneet sijaisilta erinomaista palautetta!

Tervetuloa huipputiimiimme, täällä sinua odottavat mukavat asiakkaat ja työkaverit!


Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi tehtävässä edellytetään kokemusta autismi-, kehitysvamma- ja/tai psykiatrian töistä, haastavien tilanteiden ennaltaehkäisystä ja kohtaamisesta, sekä lääkehoitoluvan suorittamista koeaikana.

Luemme eduksi kokemuksen vahvan psyykkisen tuen autisminkirjon ja kehitysvammaisten asiakkaiden parissa tai kokemuksen psykiatrisesta hoitotyöstä. Käyty Avekki- tai Mapa-koulutus luetaan myös eduksi.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/vammaiset/fi/osallisuus/osallisuutta-edistava-toiminta/kalasatama/

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Vammaisten työ- ja päivätoiminta, Toimintakeskus Kalasatama
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTE-01-815-21
  • 13.12.2021- 31.5.2022 ja 12.1.-5.6.2022
  • 2255,12 e/kk
  • 26.11.2021 - 10.12.2021 15:00
  • Lähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Johtava ohjaaja Heidi Ruoho
p. 09 310 28068

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Vammaisten työ- ja päivätoiminta, Toimintakeskus Kalasatama

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.


Osoite: Tukkutorinkuja 7, 00580 Helsinki

Rekommenderade jobb