Lähihoitaja - Tammerfors stad

Lähihoitaja - Tammerfors stad

IKÄIHMISTEN PALVELUT/VANHAINKOTIHOITO, VAATIVAN HOIDON YKSIKKÖ
Etsimme  yksikköömme henkilöä, jolla on kykyä  kohdata ikääntyviä mielenterveys- ja päihdeongelman kokeneita asiakkaita.
Työssä tarvitaan hyvät vuorovaikutustaidot sekä  kuntoutumista ja toimintakykyä  tukeva ja edistävä näkemys hyvästä elämästä. Lähihoitaja/ mielenterveyshoitaja toteuttaa laadukasta omahoitajuutta  asiakkaan yksilölliset fyysiset sekä psykososiaaliset  tarpeet huomioiden.  Työ on kolmivuorotyötä ja työsuhde on vakituinen.
Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys nimikesuojattu lähihoitaja/ mielenterveyshoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.
Eduksi lasketaan kokemus gerontologisesta vanhustyöstä.
Valitulta edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP,PKV) hyväksyttyä suorittamista ennen työsuhteen alkamista sekä tartuntalain 48§:n edellyttämää tautisuojaa.
Lisätietoja tehtävästä antavat: osatonhoitaja Kirsi Leppimäki puh. 044 486 3702 ja vastaava palveluesimies Tarja Lehtikangas, puh.040 759 1398.
Hakuaika päättyy 29.5.2019.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös joko sähköpostitse rekrytointi(at)tampere.fi tai postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.
IMURI-järjestelmän käyttöohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.
 

Läs mer

https://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html

  • Ikäihmisten palvelut/ vanhainkotihoito, Vaativan hoidon yksikkö
  • Jobb
  • tre-1-218-19
  • 17.5.2019 - 29.5.2019 23:59
  • TammerforsBirkaland

Ikäihmisten palvelut/ vanhainkotihoito, Vaativan hoidon yksikkö
Adress: Tampere

Tampere tunnetaan rohkeudestaan uudistua. Ei ole sattumaa, että Tampere on vuodesta toiseen Suomen toivotuin asuinpaikka, halutuin opiskelukaupunki ja suosituin matkailukohde. Täällä on maan pysyvimmät työntekijät, korkein teknologia alan osaaminen sekä vahva innovaatiokyky. Tampereen kaupunki haluaa olla entistä enemmän uuden liiketoiminnan mahdollistaja ja kumppani yrityksille.
Tampereen kaupunki on myös monien mahdollisuuksien työnantaja. Yhteensä kaupungin palveluksessa on noin 15 000 työntekijää noin 900 ammattinimikkeellä

Mer om arbetsgivaren