Lähihoitaja (turva-auttaja), Kotihoito Kurikka - Jurva

Ansök senast  22.7.2024 12:00

Lähihoitajan (turva-auttajan) sijaisuus ajalle 29.7.2024 - 12.1.2025, kotihoidossa Kurikka - Jurvan alueella.

Haemme Kurikka-Jurvan kotihoitoon lähihoitajaa/pt. ensihoitajaa turva-auttajan tehtäviin määräaikaiseen sijaisuuteen ajalle 29.7.2024 - 12.1.2025. Työn aloitus tarvittaessa sovittavissa.

Oletko kiinnostunut itsenäisestä työstä ikäihmisten parissa, mutta nautit myös osaavan ja moniammatillisen työyhteisön tuesta? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme kotihoidon turva-auttaja.

Kotihoito hoitaa pääsääntöisesti ikääntyneitä asiakkaita ja kotihoidon tavoitteena on tukea kotona asumista. Kurikka-Jurvan kotihoito koostuu yhteensä neljästä moniammatillisesta tiimistä. Kussakin tiimissä työskentelee lähihoitajien lisäksi kotisairaanhoitaja.

Turva-auttajana työtehtäviisi kuuluu mm. turvapuhelin hälytyksiin vastaaminen ja hälytyskäyntien hoitaminen Kurikan ja Jurvan alueilla. Lisäksi turva-auttajat tekevät myös kiireettömiä/ ei-aikasidonnaisia asiakaskäyntejä, sekä asiakassuunnitelmien päivittämistä. Työhön kuuluu asiakkaalla tapahtuvan asiakastyön lisäksi hoitotyön arviointia ja moniammatillista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Toimintamalli on uusi, joten saat olla kehittämässä turva-auttajan tehtäväkuvaa yhdessä muiden turva-auttajien kanssa. Työ on liikkuvaa ja edellyttää oman auton käyttöä. Työ on 2-vuorotyötä.

Tarjoamme sinulle mukavan ja kehittyvän työyhteisön, jossa pääset käyttämään monipuolisesti omaa ammattitaitoasi. Sinulta odotamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sopeutua muuttuviin tilanteisiin sekä kehittämismyönteisyyttä. Arvostamme motivoitunutta ja tunnollista asennetta työhön, itsenäistä työskentelyotetta sekä halua toteuttaa laadukasta kotihoitotyötä kotihoidon turva-auttajana.

Kelpoisuusehtona tehtäviin on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja/perustason ensihoitaja (Lain 559/1994 tai 817/2015 mukainen kelpoisuus) tai aikaisempi vastaava tutkinto.

Kevään 2024 aikana valmistuvat lähihoitaja/pt.ensihoitajaopiskelijat otamme huomioon haussa. Lisäksi kotihoidon lääkeluvat tulee olla suoritettuna kuukauden kuluessa työsuhteen alusta. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Huumausainetestin tulos sekä lain (741/2023) § 28 mukainen rikosrekisteriote on esitettävä ennen sijaisuuden vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Kontaktuppgifter

Osastonhoitaja Jenny Leppälä

Puh. 050 389 1803

Palveluyksikköjohtaja Riikka Saarinen

Puh. 040 545 5320 (lomalla 24.6. - 14.7.)

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@hyvaep.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Läs om arbetsgivare