test

Oletko hoitotyön ammattilainen ja kiinnostunut aidoista kohtaamisista ihanien ihmisten kanssa?
Etsimme LÄHIHOITAJAA vakituiseen toimeen Keuruun vanhuspalveluihin, kotihoitoon. Meille kannattaa tulla töihin, koska:

"Kotihoidossa parasta on asiakkaan kohtaaminen aidossa omassa ympäristössä, asiakkaan kotona. Se tuo työhön haasteitakin kun kaikki kodit ovat erilaisia ja täytyy soveltaa."

"Itsenäisessä työssä on haastetta kivasti, mutta tiimiltä saa kuitenkin aina apua ja yhteishenki on mahtava. Ihanat työkaverit!"

"Asiakkaat ovat tyytyväisiä kun pystyvät asumaan omassa kodissaan kotihoidon avuin. Asiakkaat ovat kehuneet, että mahtavasti toimii täällä Keuruulla tämä kotihoito, hienosti kaikki järjestyy."

Keuruun kotihoito tarjoaa kotiin vietävää hoivaa aktiivisella työotteella ja lämpimällä sydämellä Keuruun ja Haapamäen alueella. Työyhteisömme muodostaa noin 40 lähi- ja kodinhoitajaa, viisi sairaanhoitajaa ja neljä avustajaa sekä kaksi esimiestä. Työtä tehdään tiimeissä. Meillä on oma kotihoidon varahenkilöstö, joka paikkaa äkillisiä sairaslomia sekä vastaanottaa turvapuhelinhälytykset. Toimipisteemme ovat Keuruun keskustassa Palvelukeskus Lehtiniemessä ja Haapamäellä Senioritalo Metsätähdessä. Teemme saumatonta yhteistyötä kaikkien ikäihmisten palveluiden kanssa.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, monipuolisesti ammattia vastaavia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittymiseen sekä työhyvinvoinnin tuen. Jokainen työntekijä nähdään meillä aktiivisena vaikuttajana ja työolojen kehittäminen on meille tärkeää.
Toivomme, että olet hyvä tiimityöskentelijä, aloitteellinen ja asiakaslähtöinen. Huumorintaju on plussaa. Haluamme että töissä käytävillä raikuu säännöllisesti nauru. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on lähihoitajan tutkinto.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työ on kaksivuorotyötä (mahdollisuus yötyöhön on). Tehtäväkohtainen palkka on 2156,93 €/kk + mahdolliset lisät. Huom. Rekrytointilisä neuvoteltavissa! Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a§ edellyttämää rokotussuojaa, sekä LOVe-LOP- ja PKV-tenttien hyväksyttyä suorittamista. Tentit on mahdollista suorittaa myös työsuhteen aluksi.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja valinnat tehdään sopivan hakijan löydyttyä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://fi-fi.facebook.com/keuruunvanhuspalvelut/?hc_location=ufi
https://www.keuruu.fi/sosiaali-ja-terveys/vanhuspalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Nina Voutilainen kotihoidon ohjaaja puh. 0400 618 483 nina.voutilainen@keuruu.fi
Riikka Röppänen kotihoitopäällikkö puh. 0400 537 471 riikka.roppanen@keuruu.fi

Lisätietoja

Keuruun kaupunki, Perusturvapalvelut, Vanhuspalvelut

Keuruulla teemme jatkuvaa aktiivista kehittämistyötä tavoitteena laadukkaat, aktivoivat ja voimavaralähtöiset vanhuspalvelut.


Osoite: Seiponniementie 7, 42700 Keuruu
Keuruun kaupunki - Rökfri arbetsplats Keuruun kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb