test

Lähihoitaja, vammaispalvelujen tukikeskus

Hakuaika päättyy  31.1.2023 23:59

Lähihoitajan vakituinen toimi vammaispalvelujen tukikeskuksessa Pitkäniemen alueella

Vammaispalvelujen tukikeskus Pitkäniemen alueella tarjoaa vaativia erityishuollon palveluita, jotka täydentävät kuntien peruspalveluita ja tukevat kehitysvammaisen henkilön arjessa selviytymistä. Nuorten kuntoutusyksikkö on 18 paikkainen yksikkö. Yksikkö tarjoaa kuntoutusta alle 18-vuotiaille kehitysvammaisille henkilöille, joilla on mielenterveyden tai tunne-elämän hallinnan vaikeuksia, haastavaa käytöstä, autismin kirjon pulmia tai muuta neuropsykiatrisen kuntoutuksen tarvetta.

Lähihoitajana pääset tekemään monipuolista ja haastavaa kuntoutus- ja hoitotyötä yhtenä työryhmän jäsenenä. Työpäiväsi aikana ohjaat lasta ja nuorta yksilöllisten hoito- ja kuntoutussuunnitelmien mukaan. Lisäksi toteutat lääkehoitoa sekä osallistut yksikön päivittäisten toimintojen hoitamiseen. Lähihoitajana toimit omahoitajana, joka tarkoittaa päivittäisen hoito- ja kuntoutustyön lisäksi lapsen ja nuoren kokonaisvaltaista tukemista arjessa sekä kuntoutuksen etenemisessä.

Laadukas perehdytys on meille tärkeää, joten perehdytämme sinut työtehtäviisi perehdytysprosessimme mukaisesti. Työssä jaksamista ja palautumista edistää vastuualueella olevat kuntosali ja terapia-allas, jotka ovat käytettävissä henkilökunnan vuoroilla.

Eduksi katsomme kokemuksen kehitysvamma-, mielenterveys- tai autismityöstä sekä perhetyöstä.

Arvostamme vastuunottamista, kehitysmyönteisyyttä sekä sitoutuneisuutta.
Lisäksi tehtävässä vaaditaan hygieniapassi, jonka voit tarvittaessa suorittaa myös työsuhteen alussa.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillinen koulutus.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus (SOTE) ja työaika on kokoaikatyö / vuorotyö. Toimen koeaika on 6 kk. Tehtävän aloitus 1.2.2023 tai sopimuksen mukaan.

Toimeen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa apulaisosastonhoitaja Karoliina Saarinen p. 044 472 2829, karoliina.saarinen@pirha.fi

Hakuaika päättyy 31.1.2023.

Toimea haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan Hyvinvointialue, kirjaamo, PL 272, 33101 Tampere

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Nuorten kuntoutusyksikön osastonhoitaja Kati Ahonen puh. 050 438 9152, apulaisosastonhoitaja Karoliina Saarinen puh. 044 4722829

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Tutustu työnantajaan