test

Lähihoitaja, vammaisten palvelut, Kemi

Ansök senast  31.5.2024 15:00

Kiinnostaako työ vammaisten parissa? Palvelukoti Apilan rentoon ja huumorintajuiseen tiimiin mahtuisi vielä kaksi vammaistyöstä kiinnostunutta lähihoitajaa takaamaan Apilan asiakkaille mielekkään arjen.

Tyypillinen työpäivä Apilassa sisältää asukkaiden päivittäisissä toimissa ohjaamista kuten pukeutumisessa, peseytymisessä, pyykinpesussa, ruokailussa ja asioinnissa ohjaamista sekä asukkaiden viriketoiminnan ja erilaisten tapahtumien järjestämistä. Apilan päivittäistä toimintaa ohjaa asukkaiden itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen ja tukeminen.

Apilassa työntekijöiden hyvinvointi nähdään voimavarana. Työntekijöiden toiveita kuunnellaan sekä toimintaa kehitetään tiimissä. Työvuorosuunnittelua tehdään yhdessä työntekijöiden kanssa. Työntekijöiden kouluttautumista tuetaan, ja koulutusmahdollisuuksia järjestetään säännöllisesti.

Apilan tiimiin voit hakea, jos sinulta löytyy soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja tai vastaava vanhempi tutkinto). Vammaistyön koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Ensisijaisesti toivomme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja, halua oppia ja ymmärtää uutta sekä avoimuutta ja positiivista suhtautumista asioihin. Apilassa saat tehdä työtä omalla persoonalla ja osallistua yksikön kehittämiseen.

Tehtävässä noudatetaan 2 kk:n koeaikaa. Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Lähihoitajan tehtäväkohtainen palkka Apilassa on 2357e/kk. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) edellyttämä rikostaustaote.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry -palvelussa 31.5.2024 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Jos työ kehitysvammaisten parissa kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää!


Läs mer

https://lapha.fi
ig: @palvelukotiapila

Kontaktuppgifter

Marika Kaniin, palveluvastaava, marika.kaniin@lapha.fi, 0404842824 (arkisin 8-16)

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Läs om arbetsgivare