Skip to main content
test
Lähihoitaja, vammaistyö - Social-och hälsovårdssektorn

Oletko sote-alan ammattilainen ja haluat jatkossa työskennellä kehitysvammaisten kanssa? Ehkäpä mielesi myös halajaa kehittämään uutta toimintaa?

Seuraava työpaikkasi voi hyvinkin olla uusi ja idyllinen Toimintakeskus Landbo, joka tarjoaa kehitysvammaisille asiakkaille osallisuutta edistävää palvelua. Toimintakeskuksessa tuemme asiakkaan vuorovaikutusta ja vahvistamme itsenäistymiseen tarvittavia taitoja. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaille monipuolista toimintaa, voimaantumista sekä ilon, osaamisen ja osallistumisen kokemista.

Toimintamme sisältöinä ovat esimerkiksi liikunta, ulkoilu, musiikki sekä aistitoiminta. Meillä on suuri piha-alue, joka mahdollistaa erilaiset ulkoaktiviteetit sekä pihanhoidon ja vihertoiminnan. Myöhemmässä vaiheessa pihalta löytyvät hyötykasvit, kasvilaatikot ja kenties kasvimaa. Aivan lähellä sijaitsee myös Sipoonkorven kansallispuisto, jossa asiakkaiden kanssa retkeillään, tutkaillaan luonnon kiertokulkua, marjastetaan ja sienestetään.

Helsingin kaupungin vammaistyö avaa uuden 30-paikkaisen Toimintakeskus Landbon elokuussa 2022. Työtä Landbossa tehdään päiväaikaan arkipäivisin. Työsuhde alkaa 1.9. tai sopimuksen mukaan.

Haemme joukkoomme Toimintakeskus Ladbohon vielä yhtä lähihoitajaa, joka vastaa asiakkaiden toiminnan suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Asiakkaamme tarvitsevat arjessaan tukea ja apua, joten työsi sisältää osittain myös perushoidollisia tehtäviä.

Teemme työtä tiiminä, joten hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä joustavuus ovat tärkeitä vahvuuksia työssämme. Myös stressinsietokykyä ja ratkaisukeskeisyyttä tarvitaan arjen muuttuvissa tilanteissa.

Päivittäisessä asiakastyön dokumentoinnissa käytämme asiakastietojärjestelmä Apottia. Jos et ole vielä käyttänyt Apottia, ei huolta, sillä saat meiltä siihen kunnon koulutuksen.

Vammaistyön työ- ja päivätoiminnan henkilöstö on erilaisissa työhyvinvointia mittaavissa kyselyissä, kuten Kunta10- sekä Helsingin kaupungin omassa henkilöstökyselyssä Fiilarissa todennut työn vammaistyössä olevan merkityksellistä ja palkitsevaa.

Vammaistyön osallisuutta edistävään toimintaan voit tutustua täältä: https://www.hel.fi/vammaiset/fi/osallisuus/osallisuutta-edistava-toiminta/

Helsingin kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa työntekijöilleen kattavat työsuhde-edut. Haethan mahdollisimman pian, koska haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Tule kanssamme rakentamaan yhdessä eettistä jaa kestävää toimintakulttuuria!

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Mikäli ei löydy lähihoitajan kelpoisuuden omaavaa hakijaa, niin tehtävään voidaan valita enintään vuodeksi esim. kehitysvammaistenhoitaja.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Lisäksi tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Luemme eduksi:
- kokemuksen kehitysvammatyöstä sekä puhetta tukevista ja korvaavista kommunikaatiomenetelmistä
- mahdollisen henkilökohtaisen erityisosaamisen, kuten musiikin, kädentaidot, liikunnalliset taidot, puutarhanhoidon tai hyvän tuntemuksen kotitalouden hoidosta

Lisätietoja

https://www.hel.fi/vammaiset/fi/osallisuus/

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Vammaistyö, Vammaisten työ- ja päivätoiminta
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-01-530-22
  • 1.9..2022 tai mahdollisimman pian
  • 2204,00 e/kk + 1.6.2022 yleiskorotus
  • 1.8.2022 - 19.8.2022 16:00
  • KuntaLähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

johtava ohjaaja Anne Ranki, puh. 09-310 38674

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Vammaistyö, Vammaisten työ- ja päivätoiminta

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.


Osoite: Landbontie 2, 00890 Helsinki

Rekommenderade jobb