Skip to main content
test
Lähihoitaja, vanhusten palvelut - Lopen kunta

Haemme lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 30.9.2022 asti. Tehtävän sijoituspaikka on Hoivakoti Eedilä, joka on ikäihmisille suunnattu tehostetun palveluasumisen yksikkö. Hoivakoti Eedilä on 43-paikkainen, kodinomainen palveluasumisen yksikkö, joka tarjoaa ympärivuorokautista ja lyhytaikaista hoivaa. Työtä tehdään kuntouttavalla työotteella, moniammatillisesti ja asiakaslähtöisesti. Hoivakoti Eedilässä työskentelee innostunut ja ammattitaitoinen henkilökunta, tervetuloa työskentelemään mukavaan työyhteisöön!

Lähihoitajan tehtäviin kuuluu hoivakodin asukkaiden päivittäiseen hoitoon ja arjen virikkeeseen liittyvät tehtävät. Työtä tehdään asiakkaan kanssa laaditun, asiakkaan tarpeet huomioivan, hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti.
Työ on kolmivuorotyötä. Hakemukset pyydetään tekemään 30.6.2022 klo 16 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset työ- ja opintotodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain 272/2005 § 8 mukainen soveltuva tutkinto. Kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Hakijalta toivotaan kuntouttavaa työotetta ja joustavuutta sekä halua kehittää työtä. Hoivakoti Eedilässä on käytössä Lifecare potilastietojärjestelmä. RAI-toimintakykyarviomittarin käyttöönotto on käynnistynyt vuoden 2021 alussa Hoivakoti Eedilässä. Osaaminen RAI-järjestelmän käytöstä katsotaan eduksi. Edellytämme myös voimassa olevaa lääkehoidon suoritettua Love-tenttiä tai valmiutta suorittaa Love-tentti kolmen kuukauden kuluessa palvelussuhteen alkamisesta. Lääkehoidon osaaminen tulee osoittaa. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48§:n edellyttävää rokotussuojaa. Määräaikaiseen toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan kuukauden kuluessa palvelussuhteen alkamisesta.

Palkkaus määräytyy sote-sopimuksen ja kunnassa tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2278,65 euroa/kk. Määräaikaisen toimen täyttämisessä noudatetaan koeaikaa, joka on puolet palvelussuhteen kestosta. Vähintään kahden kuukauden mittaisesta yhtäjaksoisesta työsuhteesta ajalla 2.5. - 30.9.2022 maksetaan työntekijälle lisäksi 500 euron kertapalkkio.

Lisätietoja

http://www.loppi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava sairaanhoitaja Johanna Siivonen p. 019 7586166, johanna.siivonen@loppi.fi

Lisätietoja

Perusturvalautakunta, vanhusten palvelut

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin ja noin 8100 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran ja elämän vaiheissa. Lopen kunta on savuton työnantaja.


Osoite: Opintie 3, 12700 Loppi
Lopen kunta - Rökfri arbetsplats Lopen kunta - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb