Lähihoitaja, vanhusten palvelut, kotihoito

Lopen kunta panostaa ikäihmisten kotona asumisen tukemiseen. Tämän tavoitteen vahvistamiseksi Lopen kotihoidossa on haettavana uusi lähihoitajan toimi. Lähihoitajan tehtäviin kuuluu etähoivan ja digitalisaation koordinointi- ja edistämistehtävät. Lisäksi tehtäviin kuuluu työnjakajan varahenkilönä toimiminen. Tule sinäkin työskentelemään innostavaan ja kehittyvään työyhteisöön Lopelle!

Haemme luotettavaa, reipasta ja itsenäisen työskentelyn osaavaa lähihoitajaa, joka tekee työtä suurella sydämellä asiakaskeskeisesti. Eduksi katsotaan vahva ICT-osaaminen. Olet ammatillisesti kiinnostunut laadukkaan hoito-ja hoivatyön toteuttamisesta ja itsesi jatkuvasta kehittämisestä. Toivomme sinulta myös kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä. Olet itseohjautuva ja tiimi- ja yhteistyötaitosi ovat hyvät. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan asiakastyön hyvässä tiimissä. Lopen kunnassa etähoivaan ollaan vasta siirtymässä, joten pääset kehittämään uutta toimintatapaa kotihoidossa.

Työtehtävänä kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuva asiakaslähtöinen ja kuntouttava hoitotyö sisältäen perushoitoa ja sairaanhoidollisia tehtäviä. Tehtävät ovat esimerkiksi ruokailusta, lääkityksestä sekä henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimista. Työn tavoitteena on asiakkaan hyvä arki ja kotona selviytyminen. Työtä tehdään asiakkaan kanssa laaditun, asiakkaan tarpeet huomioivan, hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti. Asiakastyötä toteutetaan nyt haetussa tehtävässä pääasiassa etähoivan kautta, mutta myös asiakkaiden luona toteutettavat kotikäynnit kuuluvat työnkuvaan. Toimit yhteistyössä asiakkaiden, omaisten, kotihoitotiimin ja muiden toimijoiden kanssa. Työsi edellyttää tilanteiden itsenäistä arviointi, harkintaa ja ammatillisen vastuusi mukaista toimintaa ja päätöksen tekoa.

Työsuhde alkaa 20.02.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä tarvittaessa viikonlopputyötä. Käytössämme on Hilkka mobiili- ja toiminnanohjausjärjestelmä ja potilastietojärjestelmänä Lifecare. Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain 559/1994 § 7 mukainen soveltuva tutkinto. Edellytämme myös voimassa olevaa lääkehoidon suoritettua Love-tenttiä tai valmiutta suorittaa Love-tentti. Lisäksi tehtävässä edellytetään ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48§:n edellyttävää rokotussuojaa. Valitun hakijan on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Työn aloittamista helpottamaan on valitun mahdollista vuokrata määräajaksi edullinen, kalustettu huone läheltä kunnantaloa. Asuntoa koskevat tiedustelut hallintopäällikkö Mikko O. Salmela, p. 019 758 6059, mikko.o.salmela@loppi.fi

Hakemukset pyydetään tekemään sunnuntaihin 31.01.2021 klo 16 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset työ- ja opintotodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.
Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) ja kunnassa tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2236,09 euroa/kk.

Lisätietoja

http://www.loppi.fi

Tutustu työnantajaan

Kotihoidon ohjaaja p. 019-758 6162, niina.oksanen@loppi.fi

Perusturvalautakunta, vanhusten palvelut, kotihoito
Osoite: Opintie 3, 12700 Loppi

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin ja noin 8000 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran ja elämän vaiheissa. Lopen kunta on savuton työnantaja.

Lopen kunta - Rökfri arbetsplats Lopen kunta - UNICEF en barnvänlig kommun