Skip to main content
test
Lähihoitaja, vanhusten palvelut Salmela - Lopen kunta


Haemme lähihoitajaa (vakanssi 73493016) vakituiseen työsuhteeseen 1.7.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävän sijoituspaikka on Hoivakoti Salmela, joka on ikäihmisille suunnattu tehostetun palveluasumisen yksikkö. Hoivakoti Salmela on 12-paikkainen, kodinomainen palveluasumisen yksikkö, joka tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa. Työtä tehdään kuntouttavalla työotteella, moniammatillisesti ja asiakaslähtöisesti. Hoivakoti Salmelassa työskentelee innostunut ja ammattitaitoinen henkilökunta, tervetuloa työskentelemään mukavaan työyhteisöön!

Lähihoitajan tehtäviin kuuluu hoivakodin asukkaiden päivittäiseen hoitoon ja arjen virikkeeseen liittyvät tehtävät. Työtä tehdään asiakkaan kanssa laaditun, asiakkaan tarpeet huomioivan, hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti.

Työ on kolmivuorotyötä. Hakemukset pyydetään tekemään 31.5.2022 klo 16 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset työ- ja opintotodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain 272/2005 § 8 mukainen soveltuva tutkinto. Kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Hakijalta toivotaan kuntouttavaa työotetta ja joustavuutta sekä halua kehittää työtä. Hoivakoti Salmelassa on käytössä Lifecare potilastietojärjestelmä. RAI-toimintakykyarviomittarin käyttöönotto on käynnistynyt vuoden 2021 alussa Hoivakoti Salmelassa. Osaaminen RAI-järjestelmän käytöstä katsotaan eduksi. Edellytämme myös voimassa olevaa lääkehoidon suoritettua Love-tenttiä tai valmiutta suorittaa Love-tentti kolmen kuukauden kuluessa palvelussuhteen alkamisesta. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48§:n edellyttävää rokotussuojaa. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan kuukauden kuluessa palvelussuhteen alkamisesta.

Palkkaus määräytyy sote-sopimuksen ja kunnassa tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2278,65 euroa/kk. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Vähintään kahden kuukauden mittaisesta yhtäjaksoisesta työsuhteesta ajalla 2.5. - 30.9.2022 maksetaan työntekijälle lisäksi 500 euron kertapalkkio.

Lisätietoja

http://www.loppi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vastaava sairaanhoitaja Tiia Hervala 040 7036870, tiia.hervala@loppi.fi

Lisätietoja

Perusturvalautakunta, vanhusten palvelut

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin ja noin 8100 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran ja elämän vaiheissa. Lopen kunta on savuton työnantaja.


Osoite: Opintie 3, 12700 Loppi
Lopen kunta - Rökfri arbetsplats Lopen kunta - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb