Skip to main content
test
Lähihoitaja, varahenkilö, Espoon pitkäaikaishoito - Esbo stad

Haemme lähihoitajaa vanhusten pitkäaikaishoidon resurssipooliin!

Resurssipoolin varahenkilö työskentelee Espoon kaupungin pitkäaikaishoidon seniorikeskuksissa. Lähihoitajan työ resurssipalveluissa on vaihtelevaa ja osaamista kehittävää.

Työskentely seniorikeskuksessa on monipuolista muisti- ja monisairaiden ikääntyneiden hoitoa ja kuntoutusta. Työ on tiimityötä ja tukenasi on osaava henkilöstö. Meillä työntekijää arvostetaan ja työyhteisössä on toisia kannustava sekä tukeva ilmapiiri.

Perehdytämme sinut työhön, saat mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisen työkokemuksen sekä työpaikan, jossa voit hyödyntää omaa osaamistasi. Tarjoamme edun työsuhdematkalippuun, kulttuuri- ja hieronta- tai liikuntaedun sekä maksuttoman uimahallien käytön työntekijöillemme.

Hakijoita haastatellaan hakuaikana. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon pitkäaikaishoidon yksiköt
Työaika: täysi työaika, 114 h 45 min/3 viikkoa, vuorotyö
Tehtäväkohtainen palkka: 2215,5€/kk + varahenkilölisä 100 €/kk
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n sekä 48 a §:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Lisäksi edellytetään hyvää suomen kielen taitoa.

Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa lääkehoitolupaa tai lääkehoitosuunnitelman mukaisen lääkehoitoluvan suorittamista hyväksytysti kolmen kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Arvostamme kokemusta saattohoidosta, kehittämismyönteisyyttä ja positiivista asennetta.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toihin-espoon-vanhuspalveluihin-anna-osaamisesi-loistaa

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa vs. palveluesimies Satu Spets, p. 0406365848.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Vanhusten palvelut, Pitkäaikaishoito

Espoossa vanhusten palveluissa varmistamme, että ikääntyneet espoolaiset voivat asua turvallisesti ja toimintakykyisinä kotonaan. Vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta Nestori, kotihoito, pitkäaikaishoito ja Espoon sairaala. Teemme yhdessä töitä asiakkaidemme toimintakyvyn ja hyvinvoinnin parantamiseksi. Seniorineuvonta Nestorissa etsimme ratkaisuja ikääntyneiden arjen pulmiin, tarjoamme neuvontaa sekä ohjaamme ikääntyneet sopivien ja tarpeellisten palvelujen pariin. Kotihoidossa viemme ikääntyneille kotiin palveluja, jotka mahdollistavat turvallisen elämän omassa kodissa. Pitkäaikaishoidossa järjestämme tehostettua palveluasumista hoivakodeissa henkilöille, jotka tarvitsevat hoivaa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden. Espoon sairaalassa olemme erikoistuneista ikääntyneiden kuntoutuksen ja hoitoon.

Henkilöstön hyvinvointi ja työn sujuvuus ovat meille tärkeitä. Kehitämme toimintatapojamme, jotta asiakkaamme saavat laadukasta ja vaikuttavaa palvelua.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"


Osoite: ., 02740 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb