Skip to main content
test

Tulisitko vakituiseksi lähihoitajaksi varahenkilöstöön.

Kuopion kaupungin perusturvan ja terveydenhuollon palvelualueella varahenkilöstössä on haettavana kymmenen (10) lähihoitajan toistaiseksi voimassa oleva tehtävää. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Kuopion kaupungin varahenkilöstöön kuuluu noin 165 lähi- ja sairaanhoitajaa, joiden palveluja tarjotaan kaupungin akuutteihin, että vuosiloman sijaisuuksiin kaupungin eri työyksiköissä, Harjulan sairaalassa, kotihoidossa, asumispalvelukeskuksissa ja hoitoringeissä. Varahenkilöt työskentelevät kantakaupungin sekä Karttulan, Maaningan, Nilsiän, Riistaveden ja Juankosken alueilla.

Lähihoitajan työ sisältää asiakkaiden perushoitoa, erilaisia hoitotoimenpiteitä sekä lääkehoitoa. Työ on kokonaisvaltaista asiakkaasta huolehtimista. Työssä tarvitaan ammattitaidon lisäksi yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, mutta kolmivuorotyö on myös mahdollinen.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, hyvän perehdytyksen ja työyhteisön tuen. Käytössäsi on jaksamista ja hyvinvointiasi tukevia etuja arkeesi esim. Työterveyshuollon palvelut, ePassi, työmatkaetu ePassissa ja henkilöstökortilla saatavia rahanarvoisia etuja eri liikkeissä Kuopiossa.

Kelpoisuusehtoina on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai aikaisempi ammatillinen kouluasteen tutkinto ja terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen (Valvira) todistus oikeudesta toimia lähihoitajana. Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n edellyttämää suojaa.

Tehtävän työaika on 38,25 h/vko.

Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtäviin valittujen on toimitettava 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksi saannista hyväksyttävä lääkärintodistus ja todistus huumausainetestistä.

Lisätietoja

http://www.kuopio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa palveluesimies Tarja Matero, p. 044 718 6122

Lisätietoja

Kuopion kaupunki, varahenkilöstö

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi järjestäjä, joka on vastuussa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Suomessa tulee olemaan yhteensä 21 hyvinvointialuetta, joista viiden alueella on yliopistollinen sairaala. Yksi näistä alueista on Pohjois-Savo, jossa Kuopion yliopistollinen sairaala KYS vastaa erikoissairaanhoidosta. Vuoden 2023 alussa hyvinvointialueille siirtyvät sosiaali- ja terveystoimen sekä pelastustoimen henkilöstö alueen kunnista ja kuntayhtymistä ns. vanhoina työntekijöinä henkilöstösiirtosopimuksella. Henkilöstöä hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12.500 henkilöä.

Myös tämä kyseinen avoinna oleva tehtävä siirtyy liikkeen luovutuksen periaattein 1.1.2023 lukien Pohjois-Savon hyvinvointialueelle.


Osoite: 70100 Kuopio
Kuopion kaupunki - Rökfri arbetsplats Kuopion kaupunki - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb