Skip to main content
test
Lähihoitaja, varahenkilöstö - Euran kunta

Euran varahenkilöstössä kaivataan juuri sinua, reipasta, pirteää, ulospäin suuntautunutta ja
työhön motivoitunutta ammattilaista. Tervetuloa meidän pirteään ja yhteen hiileen puhaltavaan
työporukkaamme. Voit seurata meitä myös Instagramissa: eura_varahenkilosto

Haemme vanhus- ja vammaispalveluiden vastuualueelle varahenkilöstöön lähihoitajaa vakituiseen toimeen. Varahenkilöstön työvuorot koostuvat aamu- ja iltavuoroista sekä mahdollisesti yövuoroista. Varahenkilöstö työskentelee Euran kunnan alueella tehostetun palveluasumisen yksiköissä, kotihoidossa ja arviointi- ja kuntoutusyksikössä. Vanhusten palvelukoteja on kolme ja vammaisille suunnattuja palvelukoteja neljä. Kotihoito toimii neljässä tiimissä eri puolilla kuntaa. Varahenkilöstö työskentelee kaikissa näissä yksiköissä tarpeen mukaan. Hyvinvointialueelle siirryttäessä varahenkilöstö saattaa työskennellä pelkästään kotihoidon, tehostetun palveluasumisen tai vammaispalvelun alueella.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä joustavaa asennetta. Arvostamme myös kiinnostusta varahenkilötoiminnan kehittämiseen ja positiivista työotetta. Edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden ja mahdollisuuden päästä kehittämään varahenkilöstö-toimintaa sekä hoitotyötä. Kehittyvässä työyhteisössä voit kasvattaa monipuolisesti ammattitaitoasi. Työtehtäviin ja työyksiköihin saat asianmukaisen perehdytyksen.

Aikaisempi kokemus lähihoitajan tehtävistä vanhus- ja vammaispalveluissa tai varahenkilöstössä työskentelystä katsotaan eduksi. Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.

Palkkaus on sovellettavan kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen, 2274,87 €.

Edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran ylläpitämään sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Valitun on ennen vakinaisen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan, paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä

Euran kunta on savuton kunta.

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon esimies Kirsi Nikula, puh. 044 422 4309 tai sähköposti kirsi.nikula@eura.fi

Lisätietoja

Euran kunta, Perusturvapalvelut, Vanhus- ja vammaispalvelut

Eura on n. 11 500 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.


Osoite: Terveystie 3, 27510 Eura
Euran kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb