Skip to main content
test
Lähihoitaja: varahenkilöstö, eteläinen ja läntinen alue (id6361) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Vahvistamme nyt varahenkilöstöämme, oletko sinä uusi työkaverimme?

Etsimme nyt lähihoitajia ikäihmisten toimialueelle 14.8.2022 mennessä vakituiseen varahenkilöstöön läntiselle ja eteläiselle alueelle. Varahenkilönä toimit rekrytointipalveluiden työntekijänä ja olet sijaisena ennalta sovituissa yksiköissä eripituisissa poissaoloissa.

Tässä haussa etsimme tekijöitä sekä lyhyiden että pitkien varahenkilöiden tiimiin. "Lyhyet sissit" sijaistavat yksiköissä lyhyitä 1-3 päivän poissaoloja siirtyen ketterästi yksiköstä toiseen. Työpaikkoja löytyy kotihoidosta sekä asumispalveluista Liperin, Polvijärven, Ilomantsin, Kiteen, Tohmajärven ja Rääkkylän alueelta.

Sovit lyhyeksi varahenkilöksi, jos

  • yhteen työyksikköön juurtuminen ei ole sinun juttusi
  • haluat aktiivisesti kehittää ammattitaitoasi
  • olet joustava, sopeudut uusiin muuttuviin tilanteisiin
  • sinulla on hyvät sosiaaliset taidot
  • sinulla on positiivinen elämänasenne
Pitkät sissit sijaistavat yksikössä erilaisia pitkiä poissaoloja kuten vuosilomia, äitiyslomia jne. Henkilö voi olla pitkään samassa yksikössä ja hänen sijaisuutensa tausta voi vaihdella.

Sovit pitkäksi varahenkilöksi, jos

  • pidät työskentelystä yhdessä työyksikössä kerrallaan
  • haluat aktiivisesti kehittää ammattitaitoasi
  • sinulla on hyvät sosiaaliset taidot
  • sinulla on positiivinen elämänasenne
Tässä sinulle tarjolla vähän erilainen työ!

Lähihoitajilla kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon virka- ja työehtosopimuksen (SOTE -sopimus) mukaisesti.

Lyhyelle varahenkilölle maksetaan lisäksi kiertolisää, jonka suuruus on Liperissä 130 €/kk ja muilla alueilla 200 €/kk. Ilmoitathan hakemuksessasi, mistä paikkakunnasta olisit kiinnostunut.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Myös osa-aikatyö on mahdollista tarpeesi ja tilanteesi mukaan.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Kysy lisätietoja palveluesimies Sanna Westman-Rossilta puh. 013 330 9929 tai rekrytointisuunnittelija Emilia Sieviläiseltä, puh. 013 330 4216.

Jätä hakemus sähköisesti 14.8.2022 mennessä.

Joensuussa 13.6.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb