Lähihoitaja: varahenkilöstö, Outokumpu (ID4354)

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Tästä tehtävä sinulle lähihoitaja.


Siun sotessa on haettavana 7.4.2021 mennessä LÄHIHOITAJIEN tehtäviä varahenkilöstöön Outokumpuun.

Vahvistamme nyt varahenkilöstöä Outokummussa. Tehtävien ensisijaiset sijoituspaikat ovat Outokummun kotihoidossa, hoivakoti Onnissa, sekä Hopeakuusen/ Iltaruskon hoivakodissa pitkänä sissinä. Työ on kolmivuorotyötä.

Varahenkilöt eli sisäiset sijaiset (sissit) sijaistavat eri yksiköissä eripituisia poissaoloja.

Pitkät sissit sijaistavat yksikössä erilaisia pitkiä poissaoloja kuten vuosilomia, äitiyslomia jne. Henkilö voi olla pitkään samassa yksikössä ja hänen sijaisuuden tausta voi vaihdella. Pitkät sissit eivät vaihda työyhteisöä ja työpistettä päivittäin. Lyhyet sissit tekevät lyhyitä, äkillisiä, yleensä 1-4 päivän pituisia, mutta alle kolme viikkoa kestäviä sijaisuuksia. Jokaiselle sissille on määritelty kotiosasto, jossa hän työskentelee jos hänellä ei ole varausta. Sijaistarpeista riippuen sama henkilö voi olla välillä lyhyt sissi tai pitkä sissi.

Varahenkilönä sinulla on mahdollisuus hyödyntää ja kehittää osaamistasi monipuolisesti eri yksiköissä. Työtehtävässä edellytetään joustavuutta, halua oppia uutta sekä kykyä sopeutua uusiin ja muuttuviin tilanteisiin. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, innostunutta, vastuullista ja ihmisläheistä työotetta.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Kotihoidossa ajokortti on välttämätön.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) sekä yksikön mukaan. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Työtehtävissä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Työsuhteet alkavat sopimuksen mukaan.

Ehdollisesti valittujen on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Kysy lisätietoja palveluesimies Sanna Westman-Rossi, puh. 013 330 9929

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 24.3.21

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-4354
  • 24.3.2021 - 18.4.2021 23:59
  • OutokumpuPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Suggested jobs