test
Lähihoitaja, vieroitushoito-osasto - Esbo stad

Hei lähihoitaja! Jos olet kiinnostunut päihdetyöstä, meillä voisi olla tarjolla sinulle sopiva työ Espoon vieroitushoito-osastolla!

Vieroitushoito-osastolla on 16 paikkaa päihteistä vieroittautuville asiakkaille. Osastolla hoidetaan lähes kaikki espoolaiset laitosvieroitusta tarvitsevat asiakkaat. Osastolla työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia, ohjaajia, lääkäri sekä laitosapulaisia.

Lähihoitajana työskentelet osana moniammatillista työryhmää. Asiakkaiden akuutteja vieroitusoireita hoidetaan esimerkiksi lääkärin määräämää lääkitystä toteuttamalla. Vieroitusoireiden arviointi tapahtuu aina yhdessä asiakkaan ja lääkärin kanssa. Psykososiaalisen tuen antaminen asiakkaille vieroituksen aikana kuuluu olennaisena osana työhösi.

Työssäsi selvität ja suunnittelet yhdessä asiakkaan ja mahdollisesti muiden asiakkaan verkostojen/hoitotahojen kanssa vieroitushoidon jälkeistä hoitopolkua ja kuntoutusta. Työhösi kuuluu myös asiakkaan kokonaistilanteen arviointi yhdessä työryhmän kanssa.

Työssäsi menestyt hyvin asiakaslähtöisellä ja itsenäisellä työotteella. Päivittäisessä työssäsi sinulta vaaditaan lisäksi ongelmanratkaisukykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme työsi tueksi monipuolisen perehdytyksen, kokeneiden ja ammattitaitoisten kollegoiden tuen sekä mahdollisuuden vaikuttaa oman työn sisältöön ja kehittämiseen. Sinua odottaa vieroitushoito-osastolla ehdottoman ammattitaitoinen ja mukava työryhmä!

Työ on kolmivuorotyötä.

Työpaikan nimi: Espoon vieroitushoito-osasto
Työaika: Jaksotyö 114h 45min/3 vkoa, 3-vuorotyö
Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.
Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista. Lisäksi tehtävässä edellytetään suoritettua tai koeaikana suoritettavaa LOVe LOP -lääkehoitolupaa.

Arvostamme työkokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antavat palveluesimies Sinikka Peromaa, p. 040 520 1692 tai vastaava ohjaaja Hanni Hyvönen, p. 050 532 1751

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Terveyspalvelut, Mielenterveys- ja päihdepalvelut, Avopalvelut

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Kalaonnentie 8, 02230 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb