test

Lähihoitaja, Viinikan kotihoito

Ansök senast  17.4.2024 23:59

Hei sinä asiakaslähtöisestä vanhustyöstä innostunut lähihoitaja! Tervetuloa Viinikan kotihoidon tiimiimme lähihoitajaksi!

Viinikan kotihoito sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä Tampereen keskustaa. Viinikan kotihoidon alueeseen kuuluu Järvensivu, Kalevanharju, Viinikka, Nekala, Jokipohja ja Muotiala. Toimistotilamme ovat avarat ja valoisat. Alueemme on jaettu neljään eri hoitajatiimiin, joiden sisällä toteutetaan vastuuhoitajamallia. Viinikan kotihoidossa työskentelee eri-ikäisiä työntekijöitä. Kotihoidon lähihoitajana toteutat laadukasta hoitotyötä kuntouttavalla työotteella asiakkaan omassa kodissa. Työsi on monipuolista, vastuullista ja ihmisläheistä hoito- ja hoivatyötä. Kotihoidossa lähihoitaja työskentelee aamu- ja iltavuorossa.

Voit olla konkari tai urasi alussa, meillä panostetaan uusien työntekijöiden laadukkaaseen perehdyttämiseen. Tiimimme on huumorintajuinen, joustava ja avoimia asenteeltamme, joten luonnollisesti toivomme näitä myös sinulta. Käytössämme on uusinta hoitotyön teknologiaa, muun muassa kuvapuhelimia ja Evondos-lääkeautomaatteja. Pirkanmaan hyvinvointialueen työntekijänä pääset nauttimaan hyvistä työsuhde-eduista. Tarjoamme muun muassa kahvit ja teet, työterveyshuollon palvelut, vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla sekä työnantajan lounasedun.

Kelpoisuusehtona on nimikesuojattu lähihoitaja. Tehtävään valitulta edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV ja KIPU1) hyväksytty suorittaminen. Verkkotestit on mahdollista suorittaa myös työpaikalla työsuhteen alkaessa. Eduksi katsomme voimassa olevan B-ajokortin ja auton käyttömahdollisuuden, mutta välimatkoja on mahdollista kulkea myös kävellen ja polkupyörällä. Lisäksi eduksi luemme aiemman kokemuksen ikäihmisten kanssa työskentelystä, mutta myös muu hoitotyön kokemus katsotaan eduksi. Arvostamme työntekijöitä, jotka ovat motivoituneita, työhönsä sitoutuneita, oma-aloitteisia ja kehittämismyönteisiä.

Vakituisen työsuhteen aloitusajankohdasta sovimme kanssasi erikseen. Tehtävän työaika on kokoaikatyö, kaksivuorotyö, ja koeaika on kuusi kuukautta. Tehtävässä suositellaan vahvasti tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa. Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 4 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Tutustu myös Facebook-sivuihimme: https://www.facebook.com/profile.php?id=100092277033045.

Kiinnostuitko lähihoitajan työstä Viinikan kotihoidossa? Jätä hakemus ja tule osaksi mahtavaa työyhteisöämme. Olemme haastatteluun kutsuttaviin hakijoihin yhteydessä henkilökohtaisesti, joten pidäthän puhelimen lähelläsi. Toivomme kuulevamme sinusta pian!

Allow contentTillåt cookies för kategori analytics för att se innehållet
Kontaktuppgifter

Lisätietoja tehtävästä antaa kotihoidon esihenkilö Katri Valkiala p. 050 552 6057 tai katri.valkiala@pirha.fi.

Lisätietoa hakemisesta saat rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Läs om arbetsgivare