Skip to main content
test
Lähihoitaja / Viinikan kotihoito - Tampereen kaupunki

Oletko sinä etsimämme lähihoitaja, joka innostuu asiakaslähtöisestä vanhustyöstä? Haluaisitko tulla monipuolisiin lähihoitajan työtehtäviin Viinikan kotihoitoon?

Viinikan kotihoidon tavoitteena on tukea asiakasta elämään oman näköistä elämää omassa kodissaan mahdollisimman pitkään. Viinikan kotihoidon alueeseen kuuluvat Järvensivu, Kalevanharju, Viinikka, Nekala, Jokipohja ja Muotiala.

Kotihoidossa pääset toteuttamaan laadukasta hoitotyötä kuntouttavalla työotteella asiakkaan omassa kodissa. Lähihoitajana työsi on monipuolista, vastuullista ja ihmisläheistä hoito- ja hoivatyötä. Kotihoidossa vuoroja tehdään aamu- ja iltavuorossa.

Tarjoamme sinulle mukavan ja monipuolisen työyhteisön, jossa työkaverisi ovat eri ikäisiä. Panostamme sinun laadukkaaseen perehdyttämiseesi ja alkuun saat tutustua rauhassa kotihoidon työhön kokeneemman työkaverin mukana. Käytössämme on uusinta hoitotyön teknologiaa muun muassa kuvapuhelimia ja Evondos lääkeautomaatteja.

Viinikan kotihoito sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä Tampereen keskustaa. Alueemme on jaettu neljään eri hoitajatiimiin, joiden sisällä toteutamme vastuuhoitajamallia.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja.

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen ikäihmisten kanssa työskentelystä, mutta kaikki hoitotyön kokemus on eduksesi. Eduksesi on myös voimassa oleva B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus, mutta välimatkoja on mahdollista kulkea myös kävellen ja polkupyörällä. Viinikan kotihoidolla on käytössä leasing autoja ja sähköpyöriä.

Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista soveltuvuutta, rokotuslupaa sekä LOVe-lääkehoidon verkkotestin hyväksyttyä suorittamista (LOP, PKV, KIPU 1). Verkkotestit on mahdollista suorittaa myös työpaikalla heti työsuhteen alussa.

Tehtävä on vakituinen ja aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan.

Haluatko kuulla tehtävästä vielä lisää? Lisätietoja sinulle antaa Kotihoidon esimies Katri Valkiala puh. 050 552 6057 tai palvelupäällikkö Merja Korpi, puh. 050 309 4481. Sähköpostimme on muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Olemme keventäneet hakulomaketta: Täytä vain yhteystietosi, kirjoita hakulomakkeen Lisätietoja-kohtaan lyhyt vapaamuotoinen hakemus ja liitä CV:si liitetiedostoihin. Voit halutessasi liittää myös muita tiedostoja.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi/tyo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon esimies Katri Valkiala puh. 050 552 6057 tai palvelupäällikkö Merja Korpi, puh. 050 309 4481, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Kotihoito Viinikka

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb